طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری
اسنک سیب زمینی یکی از غذاهای محبوبی است که اگر یک بار امتحانش کنید بدون شک طرفدار پروپاقرص این غذای بین المللی می شوید.
به گزار ایلنا، اسنک سیب زمینی به قدری لذیذ است که با یک بار درست کردن آن، دیگر آن را جزء برنامه غذایی تان می گذارید. در ادامه با طرز تهیه این غذای لذیذ با ما همراه باشید.
مواد لازم اسنک سیب زمینی تنوری
سیب زمینی پخته شده بزرگ: 4 عدد
روغن مایع:3 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده: 1 قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق غذا خوری
پودر سیر: ¼ قاشق غذا خوری
پاپریکا: ¼ قاشق غذا خوری
فلفل:نصف قاشق چایخوری
ژامبون:8 برش
پنیر چدار تکهتکه شده: نصف 1پیمانه
پنیرخامه ای یا خامه ترش: نصف پیمانه
پیازچه خرد شده: 4 عدد
طرز تهیه اسنک سیب زمینی تنوری
در ابتدای کار برای پخت این اسنک خوشمزه سیب زمینی هایی که از قبل پخته اید را از طول به 2 قسمت تقسیم کرده و سپس داخل سیب زمینی ها را گود کنید.
خرده هایی که از سیب زمینی ها در آوردید را کنار بگذارید و بعد سیب زمینی را از پوست آن در سطح کاغذ روغنی قرار دهید.
در مرحله بعدی پنیر پارمزان ،پودر سیر ،روغن مایع، خرده سیب زمینی های باقیمانده ، نمک، پاپریکا و فلفل را با همدیگر مخلوط کنید و مقداری هم بزنید تا یکدست شود.
سپس داخل گودی سیب زمینی را به وسیله قلمو آغشته به مواد مخلوط کنید و بعد فر را با دمای 245 درجه سانتی گراد گرم کنید،
پس از گرم کردن به مدت 7 دقیقه سیب زمینی ها را داخل فر قرار داده تا مواد به خوردِ سیب زمینی برود
پس از اینکار مجدد به مدت 7 دقیقه دیگر هم اجازه دهید سیب زمینی ها در فر باقی بمانند تا کریسپی و ترد شوند.
داخل گودی سیب زمینی پنیر چدار بریزید و 2 دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار داده تا پنیر روی سیب زمینی آب شود
و بعد از آبرشدن پنیر،پیازچه های خرد شده و پنیر خامه ای را روی آن ریخته و داغ داغ سرو کنید.
منبع: نمناک