طرز تهیه کاری پلو هندی ساده و خوشمزه
کاری پلو ، برنج مخلوطی است که در ترکیب آن از ادویه کاری هندی استفاده می شود به همین دلیل به این نام شناخته می شود.
به گزارش ایلنا کاری پلو یکی از انواع برنج های مخلوط است که به دلیل استفاده از ادویه کاری هندی در ترکیب مواد آن به این نام شناخته می شود که به دو روش اصلی کاری پلو شیرازی و کاری پلو هندی طبخ می گردد.
انواع مختلف کاری پلو با مرغ و قارچ ، میگو و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. برای این که کاری پلو مجلسی شود میتوانید به جای خرد کردن مرغ ، تکه های مرغ یا میگو را به صورت کامل کنار برنج بچینید و رویش را با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزئین نمایید.
برای تهیه کاری پلو با با مرغ و قارچ می توانید بعد از اتمام آب پز کردن مرغ و هنگام سرخ کردن مرغ ها قارچ را هم به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا آبش کشیده شود.
در ادامه مقاله دستور پخت انواع کاری پلو را به شما آموزش می دهیم.
کاری پلو شیرازی
مواد لازم کاری پلو شیرازی
سینه مرغ |
۱/۲ |
برنج |
۳ پیمانه |
پیاز |
۲ عدد |
نخود فرنگی |
۴ ق غذا خوری |
پودر کاری |
۲ ق غذا خوری |
زعفران |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو |
به مقدار لازم |
طرز تهیه کاری پلو شیرازی
سینه مرغ را با زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و با کمی آب و پیاز چهار قاچ شده و 2 عدد برگ بو روی شعله ملایم بپزید و کناری بگذارید خنک شود سپس ریش ریش کنید و کمی زعفران رویش بریزید و کناری بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ ریش شده را به همراه نخود فرنگی و ادویه کاری و نمک اضافه کرده تفت دهید و در انتها کمی زعفران دم کشیده به مواد اضافه کنید.
برنج را که از قبل در آب نمک خیسانده اید بپزید آبکش کنید.
کف قابلمه روغن ریخته و تا دیگ دلخواهتان را بگذارید و یک لایه برنج و یک لایه از مواد مرغ و کاری را لابه لا بریزید تا مواد تمام شود.
لایه اول و آخر باید برنج باشد.
کاری پلو شیرازی را به مدت 40 دقیقه دم بگذارید و قبل از سرو کمی کره رویش بدهید و با ماست و خیار میل نمایید.
در ترکیب کاری پلو می توانید گوشت چرخ کرده یا میگو را جایگزین مرغ کنید .
در صورت تمایل میتوانید از سیب زمینی نگینی سرخ شده و فلفل دلمه هم در ترکیب این پلو استفاده نمایید.