خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه برگر کَره‌ای

طرز تهیه برگر کَره‌ای
کد خبر : ۱۱۵۹۳۲۷

همبرگر خانگی می‌تواند انتخاب خوبی برای ناهار یا شام باشد. در این دستور غذایی یک همبرگر کره‌ای خوشمزه با پنیر و پیاز را یاد می‌گیرید.

به گزارش ایلنا، برای درست کردن این همبرگر مواد زیادی احتیاج ندارید. با مواد کم می‌توانید یک همبرگر با طعم جدید را امتحان کنید.

مواد لازم

۱۰ قاشق غذاخوری کره

۴ نان همبرگری

یک پیاز بزرگ خردشده

۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

نصف قاشق چای خوری نمک

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

یک ورق پنیر از هر نوعی که دوست دارید

کاهو به میزان لازم

طرز تهیه برگر کَره‌ای

طرز تهیه برگر کَره‌ای

۱- نان‌ها را ببرید و روی گریل بگذارید یا تست کنید. می‌توانید کمی ‌با روغن آنها را سرخ کنید.

۲- یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید. آن را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی کره داغ شد، پیاز خردشده را اضافه کنید و بگذارید سبک و طلایی رنگ شود. پیازها را بعد از سرخ شدن در ظرفی بریزید و کناری بگذارید.

۳- حالا گوشت چرخ‌کرده را به ۴ قسمت برای ۴ ساندویچ تقسیم کنید. در میان هر تکه با انگشت فرورفتگی ایجاد کنید.

۴- ماهیتابه را دوباره روی حرارت متوسط قرار دهید و برگرها را داخل آن بگذارید. گوشت را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و هر طرف را ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید

۵- ورقه‌های پنیر را روی برگرهای داخل تابه بگذارید و به پخت ادامه دهید تا پنیر کاملا آب شود. در همین حال پیازها را در مایکروویو یا روی گاز دوباره داغ کنید تا زمان سرو داغ باشند.

۶- به هرکدام از برگرها حدود ۲ قاشق غذاخوری کره بزنید. اگر مایلید کاهو را کف نان قرار دهید و برگرها را روی آن بگذارید و روی آن پیاز سرخ شده بریزید.

ترفند

به محض این‌که برگر را داخل تابه می‌گذارید، آن را فشار دهید. اما وقتی در حال سرخ شدن هستند، دیگر آنها را پرس نکنید چون باعث می‌شود برگرها آبدار نباشند.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز