املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار
در این مطلب طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، آیا تمایل دارید طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را بیاموزید. امروز قصد داریم طرز تهیه املت ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
کره: ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز: دوسوم پیمانه
فلفل دلمهای قرمز: دوسوم پیمانه
پیاز خرد کرده: یک چهارم پیمانه
ژامبون: ۴ ورق نازک
آووکادوی ورقهای خرد کرده: یک نصفه
پنیر چدار: ۲ ورق
طرز تهیه
تخم مرغها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابهای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفلهای دلمهای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیماندة کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه در حدود یک دوم پیمانه از مایة تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد.
سپس نیمی ازورقههای ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمة دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید.
منبع:باشگاه خبرنگاران