«سالاد سیب زمینی ایتالیایی» اصلی ترین رقیب سالاد الویه
این پیش غذا به دلیل داشتن سیب زمینی- جعفری و گوجه خشک شده ترکیب رنگ بسیار زیبایی دارد و سبب میشود اشتهای فرد باز شود.
غذالند/ سالاد سیب زمینی ایتالیایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی محسوب میشود. این غذای خوشمزه به راحتی قابل تهیه است. سیب زمینی ماده اصلی این غذا است که دارای نشاسته فراوانی است. بهتر است در تهیه این غذا از سیب زمینی های ریز استفاده کنید. اگر از سیب زمینی درشت استفاده کنید مجبورید برای مغز پخت شدن سیب زمینی ها آنها را خرد کنید. البته اگر سیب زمینی ها را خرد کنید و در آب بجوشانید آنها خیلی زودتر پخته می شوند اما باعث میشود که سیب زمینی ها له شوند و این اصلا برای ظاهر غذای شما خوب نیست. حتما باید بخاطر داشته باشید که ابتدا آب را در یک قابلمه بجوشانید و پس از جوشیدن آب سیب زمینی ها را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانید. پس از پختن سیب زمینی ها باید زمان بدهید تا آن ها خنک شوند. پس از خنک شدن آنها باید سیب زمینی ها را به قطعه های ۵ سانتی برش دهید.
حتما باید دقت کنید که سیب زمینی ها کاملا مغز پخت شده باشند. تمام مواد بکار رفته در این غذا برای سلامتی مفید است و اگر چربی خون دارید میتوانید سس مایونز اضافه نکنید. این غذا حتما باید بصورت سرد سرو شود. بنابراین حتما باید پس از آماده شدن سالاد آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.
این پیش غذا به دلیل داشتن سیب زمینی- جعفری و گوجه خشک شده ترکیب رنگ بسیار زیبایی دارد و سبب میشود اشتهای فرد باز شود. اگر میخواهید طعم سالاد شما تند باشد می توانید مطابق با سلیقه ی خود میزان فلفل آن را زیاد کنید. پس از افزودن جعفری و گوجه خشک خرد شده باید آنها را به خوبی با سیب زمینی ها مخلوط کنید. و در نهایت سسی که آماده کرده اید را به سالاد اضافه نمایید. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد قارچ ، سالاد هویج ، سالاد یونانی و سالاد گوجه فرنگی اشاره کرد.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ نصف شده یا سیب زمینی ریز پوست کنده: 450 گرم
ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده: 8 عدد
برگ جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل
گام 1آب را داخل یک قابلمه بجوشانید.
گام 2سیب زمینی ها را در آب در حال جوش به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید.
گام 3گوجه فرنگی های خشک را به خلال های نازک تبدیل کنید.
گام 4ماست، و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
گام 5نمک و فلفل را به آن بیافزایید.
گام 6گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید.
گام 7سیب زمینی ها را از آب جوش در آورده و آنها را به قطعه های 5 سانتیمتری پس از خنک شدن خرد کنید.
گام 8سس سالاد را روی سیب زمینی ها ریخته تا سطح آنها را کاملاً بپوشاند.
گام 9سالاد را در یخچال به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
گام 10سالاد سیب زمینی را بصورت پیش غذا می توانید میل کنید.