خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف
کد خبر : ۱۰۵۳۹۱۹

اگر علاقه مند به فالوده شیرازی هستید همراه با تا پایان این طرز تهیه ها باشید تا بهترین انواع طرز تهیه آن را دریافت کنید.

به گزارش ایلنا، به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، پس با ما همراه باشید تا به 2 روش مختلف این دسر خوشمزه را آموزش دهیم.

دستور تهیه فالوده شیرازی روش اول :

مواد لازم برای فالوده:

مواد لازم

نشاسته 100 گرم

آب ولرم 800 میلی لیتر

آب 150 میلی لیتر

گلاب 2 قاشق غذاخوری

شکر 140 گرم

طرز تهیه فالوده بدون دستگاه:

شربت فالوده :

ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

رشته فالوده :

 نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته  را  به آب در حال جوش اضافه کرده و  مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید. 

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و با آبلیمو یا آب مربای آلبالو و تمشک سرو نمایید.. 

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

دستور تهیه فالوده شیرازی روش دوم :

مواد لازم برای فالوده شیرازی:

نشاسته:700 گرم

آب:یک و نیم لیتر

مواد شربت فالوده:

شکر:500 گرم

آب:700 سی سی

گلاب:نصف استکان

 طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف

طرز تهیه فالوده با دستگاه :

ابتدا نشاسته و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند. مخلوط نشاسته و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته خمیری شکل شده و وسط ظرف جمع شود. دقت داشته باشید که مواد را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد برای این کار 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم است.

در این مرحله خمیر را داخل دستگاه فالوده ساز بریزید و یک کاسه حاوی آب سرد را در مقابل خروجی دستگاه قرار دهید تا رشته های فالوده داخل آن بریزد و خودش را ببندد. بعد از اینکه رشته ها آماده شدند آب فالوده را برای چند بار عوض کنید و آب یخ داخل آن بریزید تا کاملا خنک شود. اگر دستگاه فالوده ساز ندارید میتوانید خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و رشته های فالوده را آماده کنید. رشته های فالوده را داخل شربت بریزید و بعد از مخلوط کردن با آب لیمو و یا آب مربای آلبالو سرو نمایید.

 برای درست کردن شربت همه  مواد را با هم مخلوط کرده و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید تا یخ زده شود. اما اگر دستگاه بستنی ساز ندارید از این روش استفاده کنید. ابتدا یک کاسه کوچک را داخل یک ظرف بزرگتر قرار داده و مابین آن ها را با یخ پر کنید و روی یخ ها کمی نمک بپاشید تا سرمای بیشتری تولید شود.

حالا همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه کوچکتر بریزید و با همزن مرتب هم بزنید تا مواد حالت جامد پیدا کند. اما روش سوم برای درست کردن شربت به این شکل است که همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف فلزی بریزید وداخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. هر نیم ساعت یک بار شربت را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و مجدد به فریزر برگردانید تا بخوبی یخ زده و به شکل دلخواه درآید. 


منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز