خبرگزاری کار ایران

متهمان کامیون مرگ به ۷۸سال حبس محکوم شدند

متهمان کامیون مرگ به ۷۸سال حبس محکوم شدند
کد خبر : ۱۰۲۸۰۸۶

چهار نفر از اعضای یک باند قاچاق انسان در پیوند با ماجرای مرگ ۳۹ مهاجر ویتنامی که اجساد آنها در پشت یک کامیون یخچال‌دار در بریتانیا پیدا شد، در مجموع به ۷۸ سال زندان محکوم شدند.

بخ گزارش ایلنا، چهار نفر از اعضای یک باند قاچاق انسان در پیوند با ماجرای مرگ ۳۹ مهاجر ویتنامی که اجساد آنها در پشت یک کامیون یخچال‌دار در بریتانیا پیدا شد، در مجموع به ۷۸ سال زندان محکوم شدند.

این چهار مرد که موریس رابینسون، رونان هیوز، گئورگه نیکا و ایمون هریسون نام دارند روز جمعه ۲۲ ژانویه (۳ بهمن) به دلیل ۳۹ مورد قتل غیر عمد و قاچاق انسان حکم زندان گرفتند.

رابینسون و هیوز که هر دو اهل ایرلند شمالی هستند، پس از اعتراف به جرم خود به ترتیب به ۱۳ سال و ۴ ماه و ۲۰ سال زندان محکوم شدند. دو متهم دیگر به نام نیکا و هریسون که او نیز اهل ایرلند شمالی است، بدون اعتراف و با نظر هیئت منصفه به ترتیب به ۲۷ و ۱۸ سال زندان به همان جرم محکوم شدند.

ماجرای کامیون مرگ چه بود؟

در ساعت یک و نیم بامداد ۲۳ اکتبر ۲۰۱۹ میلادی (یکم آبان ۹۸) ۳۹ جسد در قسمت یخچال یک تریلی مخصوص حمل مواد غذایی در منطقه صنعتی «گریز» واقع در شهرستان اسکس بریتانیا کشف شد.

متهمان کامیون مرگ به ۷۸سال حبس محکوم شدند

این اجساد متعلق به ۳۹ مهاجر ویتنامی شامل ۳۱ مرد و ۸ زن ۱۵ تا ۴۴ ساله بود که در آرزوی زندگی بهتر قصد داشتند با پنهان شدن در کامیون خود را به خاک بریتانیا برسانند، اما به دلیل حبس طولانی در کامیون و بر اثر کمبود اکسیژن جان خود را از دست دادند.

هنگامی که کامیون با اجساد درون آن کشف شد، رابینسون که راننده کامیون بود، آن را رها کرده و رفته بود.

گفته می‌شود که نیکا و هریسون قربانیان را به کامیون مرگ هدایت کرده‌اند تا آنها را از بندر زیبروخه در بلژیک به مقصد پورفلیت در بریتانیا حمل کند. در دادگاه متهمان توضیح داده شد که مهاجران با قاچاقچیان توافق کرده بودند تا در ازای انتقال آنها به بریتانیا به این شیوه که آن را خدمات ویژه یا «وی‌آی‌پی» می‌نامیدند، هر کدام‌شان مبالغی تا ۱۳ هزار پوند پرداخت کنند.

ظاهرا بسیاری از قربانیان پیش از مرگ و در زمانی که تریلی روی کشتی در حال عبود از دریا بود، تلاش کرده بودند تا صدای خود را به بیرون برسانند، اما کسی متوجه آنها نشده بود. برخی از آنها نیز از درون کامیون به خانواده‌های خود در کشورشان پیامک‌هایی برای اعلام خطر فرستاده بودند، اما هیچ کس تا قبل از کشف اجساد متوجه خطری که جان این افراد را تهدید می‌کرد، نشده بود.


منبع: برترین ها

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز