خبرگزاری کار ایران

برای اولین بار توسط چهار مخترع نوجوان زنجانی صورت گرفت؛

طراحی سامانه هوشمند تشخیص و آنالیز بیماری‌های قلبی در ایران

طراحی سامانه هوشمند تشخیص و آنالیز بیماری‌های قلبی در ایران
کد خبر : ۱۸۹۸۵۹

اختراع دانش آموزان دبیرستانی زنجان به کنگره بین المللی کاربرد کامپیوتر در علم پزشکی آمریکا راه یافت.

مخترع نوجوان زنجانی گفت: این طرح از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده که بخش نرم افزاری به قلب وصل می‌شود و نوار قلب را ثبت کرده و با ارسال اطلاعات و دیتا‌ها به وای – فای یا بلوتوثبه سامانه پزشک معالج و فرد مبتلا را در جریان کم و کیف وضع قلبی قرار می‌دهد و در مرحله بعدی که اطلاعات به سامانه ارسال می‌شود وضعیت بیمار را تحلیل کرده و نتیجه را اطلاع می‌دهد.

به گزارش ایلنا از زنجان، احمد معروفخانی، روح اله آمندی، محمد فرهادی و فرید ناصری چهار نوجوان رشته علوم تجربی دبیرستان شاهد پیامبر اعظم زنجان مطالعه و تحقیق کردند تا بتوانند گره‌ای از زندگی بیماران قلبی را بگشایند.

این نوجوانان با مطالعه مقاله‌های علمی روز و کنکاش درباره سیستم طراحی شده در این خصوص موفق به اختراع یک سامانه تشخیصی شدند. طرحی که در‌‌ همان ابتدای راه به کنگره بین المللی کاربرد کامپیو‌تر در علم پزشکی آمریکا راه یافت. طراحی «سامانه هوشمند تشخیص و آنالیز بیماری قلبی» کمتر از یک سال قبل کلید خورد و اکنون به جشنواره کشوری خوارزمی فرستاده شده است. اعضای این گروه طی دعوتنامه‌ای که از دانشگاه هاروارد و‌ام آی تی آمریکا دریافت کرده‌اند، شهریور امسال برای شرکت در معتبر‌ترین کنگره جهانی کاربرد کامپیو‌تر در پزشکی دعوت شده‌اند.

احمد معروفخانی، سرپرست این گروه علمی، دانش آموز سال چهارم متوسطه دبیرستان شاهد زنجان گفت: این طرح از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده که بخش نرم افزاری به قلب وصل می‌شود و نوار قلب را ثبت کرده و با ارسال اطلاعات و دیتا‌ها به وای – فای یا بلوتوثبه سامانه پزشک معالج و فرد مبتلا را در جریان کم و کیف وضع قلبی قرار می‌دهد و در مرحله بعدی که اطلاعات به سامانه ارسال می‌شود وضعیت بیمار را تحلیل کرده و نتیجه را اطلاع می‌دهد.

فرید ناصری، روح اله آمندی و محمد فرهادی دیگر اعضای این گروه در طراحی سامانه هستند که همگی در رشته تجربی ادامه تحصیل می‌دهند و در سایه مشارکت و کار گروهی توانستند مرحله به مرحله با تحقیق و مطالعه مقالات مختلف داخلی و خارجی این طرح را پیاده کنند.

وی در باره جزئیات حضور در کنگره بین المللی نیز گفت: کنگره بین المللی کاربرد کامپیو‌تر در پزشکی در انستیتوی فناوری ماساچوست برگزار می‌شود و معتبر‌ترین کنگره علمی جهان است. چهل و یکمین دوره این کنگره با حضور دانشگاه‌های معتبر دنیا همچون دانشگاه آکسفورد و کمبریج – هایدلبرگ و صاحب نظران بنام این حوزه برگزار می‌شود. و برای حضور در این کنفرانس برای دریافت ویزا مدارک کل اعضا را به سفارت امارات تحویل داده‌ایم تا در کنفرانس روزهای ۱۷ تا ۲۰ شهریور امسال شرکت کنیم.

معروفخانی در پایان با اشاره به پایین آمدن سن بیماری‌های قلبی و عروقی، استفاده نکردن از سیستم چکاپ، کنترل نکردن برخی بیماری‌های مرتبط مادر زادی را در بروز این بیماری اثر گذار دانسته و گفت: بهترین راه برای مقابله با روند این بیماری کنترل نامحسوس در طول شبانه روز است که با سیستم ارائه شده در بدن فرد، بیمار در جریان خطر بیماری‌های قلبی قرار گرفته و پزشک می‌تواند با استفاده از آخرین فناوری پردازش سیگنال تمامی اطلاعات مرتبط با بیماری‌های خطرناکی همچون – ventricular fibrillation و ventricular tachycardia مورد آنالیز قرارداده و می‌تواند اقدامات اولیه مانند اعمال سیگنال مناسب برای بازگشت ریتم به حال عادی را انجام دهد. اکنون بسترهای آنالیز الکترونیکی این سامانه در اختیار شرکت‌های توسعه فناوری است.

ناصری از رونمایی این طرح همزمان با روز جوان توسط استاندار زنجان خبر می‌دهد و پیگیری‌ها و حمایت‌های مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان را در ارج نهادن به این طرح قابل تقدیر می‌داند.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز