مدیر عامل موسسه مطالعات زنان در گفتگو با ایلنا:
دفاتر امور زنان کارکرد دوگانه دارند
«دفاتر امور زنان دو وظیفه دارند یکی از این وظایف رسیدگی به امور زنان پرسنل و اقدام در جهت توان افزایی آنهاست و وظیفه دوم برقراری ارتباط میان دستگاه متبوعشان با عموم زنان برای اجرای برنامهها و ظایف آن دستگاهها است.»
مدیر عامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان با تشریح وظایف دفاتر امور زنان گفت: دفاتر امور زنان، بدون محتوا و برنامه ریزی مناسب، میتواند کارکردی برعلیه زنان داشته باشد.
«منیر آمدی قمی» مدیر عامل موسسه مطالعات و تحقیقات زنان در گفتگو با خبرنگار ایلنا در مورد نقش دفاتر امور زنان در نهادهای مختلف مانند وزارت خانهها، استانداریها و… گفت: دفاتر امور زنان میتوانند هم کارکرد مثبت داشته باشند و هم منفی. اگر این دفاتر تنها فرمی بدون محتوا باشند ساختار خوبی نخواهد بود، در واقع این ساز و کار بدون محتوا و برنامه ریزی مناسب، میتواند کارکردی برعلیه زنان داشته باشد.
این فعال حوزه زنان ادامه داد: اما اگر این دفاتر دارای محتوا باشند، هماهنگ با معاونت امور زنان و خانواده و با برنامه ریزی و در جهت بهبود وضعیت زنان اقدام کند به طور یقین ساختار مثبتی خواهند بود.
آمدی در مورد وظایف این نهادها گفت: این دفاتر دو وظیفه دارند یکی از این وظایف رسیدگی به امور زنان پرسنل و اقدام در جهت توان افزایی آنهاست و وظیفه دوم برقراری ارتباط میان دستگاه متبوعشان با عموم زنان برای اجرای برنامهها و ظایف آن دستگاهها است.
وی افزود: برای نمونه دفتر امور زنان وزارت نیرو وظیفه دارد علاوه بر آنکه به امور زنان پرسنل خود رسیدگی کند، مثلا در بحثصرفه جویی برنامههای لازم را برای مشارکت و تاثیر گذاری بر روی عموم زنان جامعه را اجرا کند.
این فعال حوزه زنان در مورد ارزیابی عملکرد دفاتر امور زنان گفت: هنوز برای ارزیابی این دفاتر در دولت جدید زود است اما در دولت گذشته این دفاتر تنها یک فرم بودند درحالیکه دغدغه ما بیشتر محتوای این ساختار است.