شورای عالی نظام پرستاری به دولت و مجلس یادآور شد:
سرگردانی ۷ ساله قانون تعرفه گذاریخدمات پرستاری
شورای عالی نظام پرستاری طی نامهای به رییس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد که ۷ سال است در شورای عالی بیمه سلامت معطل مانده است / این قانون عدالت اجتماعی را برای حل مشکلات شغلی پرستاران رفع میکند.
شورای عالی نظام پرستاری طی نامهای به رییس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد که ۷ سال است در شورای عالی بیمه سلامت معطل مانده است.
به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری خانه ملت، رئیس شورای عالی نظام پرستاری از ارسال نامه ای به رییس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کمیسیون اصل ۹۰ برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری خبر داده که مدت ۷ سال است در شورای عالی بیمه سلامت معطل مانده.
این قانون عدالت اجتماعی را برای حل مشکلات شغلی پرستاران رفع میکند، برای اجرای این قانون مشکلاتی وجود داشت که در راستای رفع آن اقداماتی چون اصلاح شرح وظایف پرستاران و تدوین استانداردهای خدمات پرستاری صورت گرفته است.
رسول خضری عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره دلایل این بیتوجهی توضیح داد: اصلیترین دلیل معطل ماندن این قانون فشار مالی آن بر شرکتهای بیمهگر است و به همین خاطر است که قانون معطل مانده.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه خدمات پزشکی با مشکل بزرگ فقدان تعرفهگذاری مواجه است این مشکل تنها معطوف به پرستاران نیست و دامن پزشکان و پیراپزشکان را نیز گرفته است.
وی افزود: با توجه به اینکه شغل پرستاری از پر استرسترین مشاغل دنیاست باید به موضوع تعرفهگذاری خدمات ارائه شده توسط این افراد رسیدگی شود.
خضری گفت: بیتوجهی نسبت به مشکلات پرستاران و بیتوجهی نسبت به تعرفهگذاری خدمات ارائه شده از جانب آنان باعثشده بسیاری از با تجربگان این حوزه کاری به خارج از کشور سفر کنند چراکه در آنجا تعرفههای متناسب با شغل خودرا دریافت میکنند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که خود پزشک عمومی است ادامه داد: با سیاستهای ارائه شده از طرف مقام معظم رهبری لازم است بودجه لازم از جانب سازمانهای بیمهگر در راستای تحقق قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری تأمین شود. در واقع سیاستهای کلی ابلاغی از جانب رهبری اتمام حجتی بود برای این موضوع.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بار اصلی خدمات بهداشتی کشور بر عهده پرستاران و پیراپزشکان است و اگر یک پزشک جراح خوبی باشد و تیم خوبی نداشته باشد سلامت بیمار در خطر قرار میگیرد.