جنگزدگان مارلیک همچنان درحسرت خانهدار شدن؛
پافشاری سازمان توسعه مسکن ایران برتخریب خانههای مهاجران جنگ
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم سازمان توسعه مسکن برای تخریب محل اسکان برخی از جنگ زدگان را محکوم و قول بررسی ویژه مسئله را داد.
سازمان توسعه مسکن ایران همچنان بر تخریب خانههای مهاجران جنگ تحملی در مارلیک کرج پافشاری میکند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در تاریخ ۱۸ خردادماه سال جاری جمعی از ساکنان منطقه مارلیک شهر ملارد در تماس تلفنی با ایلنا اعلام کردند که سازمان توسعه مسکن ایران تصمیم دارد تا در یک اقدام بیسابقه محل زندگی برخی از مهاجران و جنگ زدگان هشت سال دفاع مقدس را تخریب کند.
بعد از انعکاس گزارش ایلنا از این واقعه در بین مسوولان بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این موضوع اعتراض کردند، با اعتراض نمایندگان کار تخریب متوقف شد ولی متاسفانه با تماسی از برخی ساکنان در روز قبل متوجه شدیم که سازمان توسعه مسکن ایران مجددا برمواضع خود پافشاری کرده و خواهان تخریب این منطقه است.
وضعیت جنگزدگان مارلیک ویژه بررسی میشود
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی کوتاه با ایلنا ضمن محکوم کردن تصمیم سازمان توسعه مسکن برای تخریب محل اسکان برخی از جنگ زدگان و مهاجران هشت سال دفاع مقدس در استان البرز گفت: این موضوع قبلا به من گزارش شده بود که متاسفانه به دلیل برخی مشغلهها فرصت بررسی پیش نیامد ولی قول میدهیم که اینبار وضعیت این مهاجرین به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد.
لزوم حمایت ویژه از مهاجرین و جنگ زدگان دفاع مقدس
حجت الاسلام محمد باقری بنابی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگارایلنا عنوان کرد: باید از تمام ظرفیتها در جهت تامین معیشت آوارگان، مهاجرین و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس بهره گرفت نه اینکه حتی آنها را آواره کرد.
وی افزود: متاسفانه به دلایل گوناگون بطور مناسب به این یادگاران دفاع مقدس رسیدگی نشده و شایسته است در جهت التیام دردها و صدمات روحی و جسمی این عزیزان تمام دستگاهها و سازمانهای ذیربط همکاری کنند؛ باید اطلاعات کامل جمعآوری شود تا بتوان بطور تخصصی مشکلات و معضلات این یادگاران هشت سال دفاع مقدس را حل کرد.
نماینده مردم بناب خاطر نشان کرد: ضروری است در سازمانها و دستگاههای ذیربط مانند استانداری مناطق جنگی یا در شهرهایی که آوارگان و مهاجرین اسکان دارند معاونت امور مهاجرین ایجاد شود تا این قشر کم رنگ شده دوران دفاع مقدس مورد بیمهریهای اینچنینی قرار نگیرند.
براساس این گزارش، شایسته است در هفته دفاع مقدس مهاجرینی را که سه دهه است از خانه و زندگی خود دور افتادهاند و به دلیل مشکلات معیشتی قادر به تهیه مسکن نیستند دریابیم و از این سرگردانی و دلهرههای هرروزه از ترس بیخانمان شدن نجات دهیم.