خبرگزاری کار ایران

استاندار خوزستان هشدار داد ؛

ضرورت آهک پاشی و لایروبی جوی‌های‌شهر برای پیشگیری از شیوع التور در استان/ در صورت بروز بحرانی دیگر با شرایط سختی مواجه خواهیم شد

ضرورت آهک پاشی و لایروبی جوی‌های‌شهر برای پیشگیری از شیوع التور در استان/ در صورت بروز بحرانی دیگر  با شرایط سختی مواجه خواهیم شد
کد خبر : ۹۰۷۵۳۸

استاندار خوزستان بر آهک پاشی و لایروبی جوهای روباز با هدف پیشگیری از شیوع التور در شهرها و روستاهای سطح استان تاکید کرد.

به گزارش ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی در  نشست شورای سلامت استان با اشاره به خطر شیوع بیماری التور، گفت: قرار شد اداره کل امور شهری به فرمانداران و شهرداری ها و اداره کل امور روستایی به بخشداری ها بزودی برای  لایروبی و آهک پاشی جوهای روباز  اقدام کنند تا در  اسرع وقت این کار  با جدیت شروع شود.

وی افزود: به هیچ عنوان پذیرفته نیست که ما در این وضعیت اپیدمی کرونا با شیوع بیماری هایی همچون التور مواجه شویم که این امر کار ما را سخت‌تر می کند. از این بابت ادارات مرتبط در حوزه ستادی استانداری خوزستان باید به صورت جدی بر روند کار نظارت داشته و با تشکیل اکیپ هایی نسبت به این اقدامات بازدیدهای میدانی داشته باشند و مناطق درگیر برای لایروبی و آهک پاشی اولویت بندی شوند.

شریعتی تاکید کرد: مدیران بهداشت و درمان نیز گزارشی از شهرستان ها و بخش های مختلف تهیه کنند تا مشخص شود در کدام شهرها و روستاها عملکرد شایسته و مطلوبتری انجام شده است و کدام مناطق نیز در اجرای دستورالعمل ها ضعف نشان داده اند تا بتوان شرایط را رصد کرد و نقاط ضعف را اصلاح کنیم.

رئیس شورای سلامت استان در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: در بخش آب و فاضلاب نیز درباره شاخص کلر معاونت بهداشت به صورت مداوم رصد کند. امسال با توجه به اینکه با بیماری کرونا مواجه هستیم در صورت بروز بحرانی دیگر در بخش سلامت با شرایط سخت و مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

استاندار خوزستان در خصوص طرح آبرسانی به غیزانیه اهواز نیز توضیح داد: برای تامین ۲۴ ساعته آب آشامیدنی غیزانیه حدود ۷۰ میلیارد تومان هزینه شده که تا ۴۵ روز آینده به بهره برداری می‌رسد و این بخش که دارای گسترده وسیعی بوده و در نزدیکی اهواز واقع است پس از ۴۰ سال از آب آشامیدنی پایدار بهره مند خواهد شد.

التور (وبا ) ، یک بیماری اسهالی خطرناک است که از طریق آب و غذای آلوده (سبزی و میوه آلوده به فاضلاب و کود انسانی) به انسان منتقل می شود . این بیماری بیشتر در مناطق گرمسیری و در فصول گرم سال شایع می شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز