استاندار خوزستان تاکید کرد:
ضرورت عرضه کتاب های مورد گرایش و علاقه جوانان در کتابخانه های استان خوزستان
استاندار خوزستان در چهارمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان، گفت: باید کتاب هایی در اختیار جوانان قرار دهیم که مد نظر آنها بوده و مورد گرایش و علاقه آنها باشد و هنجارهای جامعه هم در آن رعایت شده باشد؛ نه اینکه کتاب هایی باشد که افراد احساس کنند مربوط به نسل های گذشته است و متناسب با شرایط روز و نیازهای آن ها نیست.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، چهارمین نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان به ریاست غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان برگزار شد.
استاندار خوزستان در این جلسه با اشاره به طرح های در دست اجرا در بخش ساخت کتابخانه ها در مناطق کم برخوردار، گفت: خوشبختانه ساخت پروژه های کتابخانه در مناطقی چون منبع آب، ملاشیه و باوی پیشرفت خوبی داشته و در حال تکمیل و بهره برداری است.
شریعتی اظهار داشت: هر چه در جامعه مطالعه بیشتر باشد، توسعه درونزا بیشتر و پایدارتر خواهد بود.
استاندار خوزستان افزود: علاوه بر این موضوع شهروندان در مناطق برخوردار و همچنین در مناطق کمتر برخوردار باید دسترسی برابر به کتابخانه داشته باشند و عدالت در توزیع امکانات باشد و برنامه های ما هم بر همین اساس اجرایی می شود.
شریعتی خاطرنشان کرد: در مسأله کتابخانه ها دو جنبه مهم است، یک جنبه مساله زیرساختی است که ساختن کتابخانه ها و امکانات و فضاهای مورد نیاز را شامل میشود و جنبه دیگر فرهنگی است که در اختیار قرار دادن کتاب هایی است که جذبه داشته باشد و مد نظر جوانان باشد و در عین حال هنجارهای فرهنگی و حداقل های اجتماعی در آنها رعایت شده باشد.
وی ادامه داد: باید کتاب هایی در اختیار جوانان قرار دهیم که مد نظر آنها باشد و مورد گرایش و علاقه آنها باشد و هنجارهای جامعه هم در آن رعایت شده باشد؛ نه اینکه کتاب هایی باشد که افراد احساس کنند مربوط به نسل های گذشته است و متناسب با شرایط روز و نیازهای آن ها نیست.
استاندار خوزستان با اشاره به طرح راه اندازی کتابخانه های الکترونیک در استان تصریح کرد: این برنامه که از سال گذشته در دستور کار استان قرار گرفته و در شورا به تصویب رسیده و تیمی برای پیگیری اجرایی شدن این طرح تشکیل شده است و انتظار می رود امسال به نتیجه برسد و به سمت اجرایی شدن پیش برود.
شریعتی افزود: چون این کار اولین کتابخانه الکترونیک در سطح کشور است، نیاز به مطالعه جدی دارد و بایست از تجارب کشورهای مختلفی که از لحاظ فرهنگی به ما نزدیک هستند برای این کار استفاده شود.