مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان بیان کرد:
نیاز به حمایت برای کاهش آسیب های اجتماعی و اعتیاد، در خوزستان
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: نه تنها از نظر منابع مالی، بلکه به لحاظ مدیریتی نیز نیاز به حمایت داریم تا بتوانیم در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی و اعتیاد اقدامات بیشتری انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمدصادق کریمیکیا در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان اظهار کرد: وجود آسیب های اجتماعی سابقه دیرینه دارد اما روند پیشرفت آسیب ها قابل قبول نیست، ما هم چنان با مصرف و تاثیر مصرف مواد مخدر درگیر هستیم و قطعا اگر بتوانیم آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم، تاثیر آن در کاهش طلاق و خشونت های خانوادگی نیز قابل مشاهده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا افزود: در 9 ماهه سال جاری بر اساس حمایت های مالی از برخی طرح های کاهش آسیب اعتیاد یک فیلم مستند با محتوای اعتیاد و فردی که تجربه 20 ساله در مصرف مخدر داشته، تولید شد که در یک ماه گذشته از این فیلم رونمایی شد و تاثیر زیادی بر افکار عمومی داشته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر برای نهاد های استان خوزستان تامین اعتبار شده و نمایشگاه پیشگیری از مصرف مواد مخدر نیز در محل معاونت اجتماعی ناجا تا یک ماه آینده برگزار میشود.
کریمیکیا ادامه داد: سه منطقه از مناطق حاشی ای استان خوزستان به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده و در این مناطق با همکاری سازمان های مردم نهاد در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی، آموزش های لازم به خانواده ها و زنان ارائه شده است. هم چنین مصوب شده سازمان های مردم نهاد به عنوان متولی فعالیت در خصوص کنترل و کاهش آسیب اعتیاد، در شش ماهه دوم 96 در 10 منطقه به عنوان مناطق آسیب پذیر اقدام کنند.
وی گفت: شرایط خوزستان خاص است و نباید خوزستان را با استان دیگری مقایسه کنیم. خوزستان به لحاظ جمعیتی چهار میلیون 800 هزار نفر جمعیت دارد که در واقع چندین برابر جمعیت برخی استان های دیگر است و تنها یک میلیون دانشآموز در خوزستان وجود دارد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: خوزستان نیاز به حمایت و پشتیبانی دارد. مردم خوزستان از مشکلات محیط زیست و آسیب های اجتماعی رنج میبرند. اقتصاد کشور وابسته به استان خوزستان است. ولی با این وجود، پس از خراسان رضوی، خوزستان دومین استان دارای مناطق حاشیهنشین با جمعیتی بالغ بر 750 هزار نفر است.
کریمیکیا عنوان کرد: سبک زندگی مناطق کم برخوردار خوزستان نیاز به نسخه ای هماهنگ با شرایط استانی دارد. نه تنها از نظر منابع مالی، بلکه به لحاظ مدیریتی نیز نیاز به حمایت داریم تا بتوانیم در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی و اعتیاد اقدامات بیشتری انجام دهیم.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان با بیان این که تاثیر استفاده از مواد مخدر میتواند موجب آسیب های زیادی میشود، تصریح کرد: 10 مورد فرزندآزاری در خوزستان مشاهده شده که با مصرف مواد مخدر رابطه مستقیم داشته است.
کریمیکیا بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی این است که مصوبات جلسات تنها روی کاغذ میماند در حالی که مصوبات باید جزو تعهدات شخصی، شهروندی و سازمانی باشند.