معاون برنامه ریزی شرکت برق منطقه خوزستان خبر داد:
تولید بیش از 21 هزار گیگاوات برق در نیروگاه های خوزستان
معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان خوزستان برابر 13196 مگاوات ساعت می باشد که در بخش برق آبی 8169 مگاوات و در بخش حرارتی 5027 مگاوات است که با توجه به نیاز شبکه سراسری و همچنین برنامه تعمیرات واحدهای تولیدی ،کل تولید برق استان در شش ماهه اول سال 1396 برابر 21619 گیگاوات ساعت بوده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، مهرداد بلادی موسوی با بیان این خبر افزود: سهم نیروگاههای برق آبی از ابتدای سال تا پایان شهریور ماه 1396 برابر 7843 گیگاوات ساعت معادل 37 درصد و سهم نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی برابر 13776 گیگاوات ساعت معادل 63 درصد کل انرژی تولیدی بوده است.
بلادی همچنین گفت : نیروگاههای حرارتی وگازی استان شامل رامین، زرگان، آبادان، خرمشهر، بهبهان ، ماهشهر و فجر هستند که در شش ماهه امسال 13776 گیگاوات ساعت تولید داشته اند که از این میزان 51 درصد توسط بخش دولتی (نیروگاه رامین و ماهشهر) و 49 درصد توسط نیروگاههای بخش خصوصی تولید و به شبکه تحویل گردیده است.
وی اظهارداشت: نیروگاههای حرارتی و گازی استان در این دوره به طور متوسط در هر روز بیش از 74 گیگاوات ساعت برق تولید و به شبکه تحویل دادند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: پیک شهریور ماه سال جاری 8034 مگاوات بوده که نسبت به پیک بار در مدت مشابه سال قبل حدود 8/6 درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: ضمناً انرژی مصرفی در شش ماهه سال جاری برابر 25108 گیگاوات ساعت بوده که نشان دهنده حدود 8/2 درصد رشد مصرف انرژی نسبت به مدت مشابه در سال قبل می باشد.
وی با تقدیر و تشکر از مردم شهید پرور خوزستان بابت همکاری در مدیریت مصرف انرژی الکتریکی طی سالیان اخیر گفت: به منظور تامین انرژی الکتریکی مطمئن برای کلیه مشترکین و تامین رفاه عمومی ضروری است تا استفاده بهینه از انرژی الکتریکی توسط تمامی اقشار جامعه به طور جدی مَد نظر قرار گیرد.
معاون برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خوزستان افزود: گرچه شرکت برق منطقه ای خوزستان تمهیدات لازم جهت تامین برق مطمئن و پایدار را برای کلیه مشترکین درتمامی فصول سال فراهم نموده اما به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه و استفاده بهینه از انرژی الکتریکی که یکی از مهمترین منابع ملی کشور محسوب می شود ضرورت مدیریت مصرف برق و جابجایی مصارف غیر ضروری از ساعات اوج مصرف ساعت ( 13الی 17 و 21 الی 23) به سایر ساعات شبانه روز توسط کلیه مصرف کنندگان امری لازم و ضروری می باشد.