نیشابور دارای رتبه دوم صدور پروانههای صنعتی در خراسان رضوی
فرماندار نیشابور گفت:این شهرستان رتبه دوم صدور پروانههای صنعتی در استان را دارا می باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از نیشابور، علیرضا قامتی در جلسهای با اعضای تشکلهای صنعتی شهرستان نیشابور گفت: در حال حاضر تعداد ۳۱۵ واحد صنعتی فعال و ۷۰ واحد صنعتی با مجوز جهاد کشاورزی در نیشابور فعالیت دارد که از این تعداد ۸۱ مورد مرتبط با صنایع فلزی، ۵۱ مورد کانی و ۶۷ مورد مواد غذایی است و این شهرستان دارای رتبه دوم صدور پروانههای صنعتی در استان است.
وی افزود: تعداد ۱۶۹ واحد با طرحهای توسعهای به ارزش ۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال دارای جواز تأسیس میباشد که زمینه اشتغال برای هفت هزار نفر را فراهم میکند.
وی اظهار داشت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این شهرستان از سال گذشته با ٣٠ مصوبه فعال بوده و امسال ۳۱ مصوبه داشته که ۷۰درصد اینمصوبهها اجرایی شده است و آن دسته از مصوبات که اجرایی نشده خارج از اختیارات شهرستان بوده و به ستاد تسهیل استان منتقل شده است.
وی اعلام کرد: شهرستان نیشابور به دلیل وجود نیروهای متخصص و متبحر در حوزه صنعت از ظرفیت بسیار بالایی برای تولیدات صنعتی برخوردار است و در این چارچوب نیازمند بومی سازی قوانین و حذف قوانین دستوپا گیر برای صدور مجوز هستیم.
فرماندار نیشابور عنوان کرد: تولید روزانه ۷۲۰ تن شیر در نیشابور زمینه مساعدی برای توسعه صنایع لبنی بوجود آورده و با آغاز بهرهبرداری از مجتمع فولاد خیام در کنار فولاد خراسان نیشابور را به یکی از قطبهای فولاد در کشور تبدیل میکند.
علیرضا قامتی خاطرنشان شد: ظرفیت نیشابور در حوزه منابع انسانی، صنعتی و بازرگانی یک ظرفیت ملی و مدیریت دولتی در این بخش ظرفیتش شهرستانی است و توان، نگاه و دیدگاه مدیران نیشابور باید حداقل در حد مدیرکل است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات صنعت باید به دست صنعتگران حل شود تأکید کرد: مدیریت امروز مدیریت شرایط عادی نیست و کسی که توان مدیریت در شرایط بحران را ندارد باید از گردونه خارج شود زیرا امروز بزرگترین تهدید دشمن اقتصادی است که رسماً اعلام کرده است.
فرماندار نیشابور با انتقاد از وضعیت برخی ادارات نیشابور گفت: برخی مدیران گرفتار روزمرگی هستند و با روزمرگی نمی توان مدیریت کرد به این مدیران سه ماه فرصت می دهیم و اگر نتوانند خود را با شرایط مدنظر تطبیق بدهند تصمیم گیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بازنگری در سند توسعه نیشابور به طور جدی در دستور کار قرار گرفته و بر اساس این سند باید از نمایندگان شهرستان در مجلس مطالبهگری کنیم و امروز این موضوع برعکس شده است.
فرماندار نیشابور گفت: ایجاد پلیس امنیت گردشگری در نیشابور مصوب شده و به زودی راهاندازی میگردد، باید فرهنگ گردشگری و امنیت برای سرمایهگذاران در این حوزه در نیشابور بوجود بیاید زیرا گردشگری یک صنعت است و اقداماتمان در این حوزه اگر خام باشد محکوم به شکست است.
قامتی افزود: روستائیان نیشابور باید به گردشگران به چشم یک سفیر فرهنگی نگاه کنند و نوع برخورد و تأمین امنیت برای این افراد باید خاص باشد.
وی اظهار داشت: اشخاصی که وارد صنعت گردشگری نیشابور میشوند حتما باید با شاخصههای نیشابور در این حوزه آشنایی داشته باشند و در این زمینه کلاس های آموزشی و توجیهی برگزار شود.