خبرگزاری کار ایران

قنبری مطرح کرد:

بودجه پارک علم و فناوری خراسان رضوی 15 میلیارد تومان است

بودجه پارک علم و فناوری خراسان رضوی 15 میلیارد تومان است
کد خبر : ۸۲۶۰۷۸

رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی، از جمله مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان را کمبود بودجه اعلام کرد و گفت: بودجه پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی 15 میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، رضا قنبری امروز در نشست خبری که در دفتر پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی در مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه تبدیل دانش به ثروت می‌تواند امید را در جامعه و قشر تحصیل کرده افزایش دهد، اظهار داشت: امروز به فرهنگی نیاز داریم که کل جامعه شرکت‌های دانش‌بنیان را بشناسند و داستان موفقیت آنها را بدانند.

وی با بیان این که در کشور، 4 هزار و 600 شرکت دانش بنیان وجود دارد، افزود: فعالیت 600 شرکت از تولیدی نوع یک است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی اضافه کرد: 30 شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه «ایران ساخت» که مقام معظم رهبری از آن بازدید کردند، حضور داشتند که دو شرکت از پارک  علم و فناوری خراسان رضوی بودند.

قنبری اضافه کرد: پارک علم و فناوری خراسان رضوی در شهرهای تربت حیدریه، نیشابور و گناباد، مرکز رشد دارد و با 20 دانشگاه هم تفاهم نامه در حوزه نوآوری منعقد کرده است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه از جمله مشکلات شرکت‌های دانش بنیان را کمبود بودجه دانست و عنوان کرد: بودجه پارک علم و فناوری استان 15 میلیارد تومان است که البته نسبت به سال گذشته حدود 90 درصد رشد داشته است.

وی خاطرنشان کرد: کل بودجه تمامی پارک‌های علم و فناوری کشور به اندازه بودجه یک دانشگاه جامع نیست.

همچنین مدیر عامل یکی از شرکت های مستقر در پارک و علم فناوری خراسان رضوی در خصوص اهمیت شرکتهای دانش بنیان گفت: این شرکتها بیشتر ارز آوری دارند، همچنین از خروج ارز از خارج کشور جلوگیری می کنند.

علیرضا ناصری حسینی در ادامه با برشمردن مشکلات پیش پای شرکت های دانش بنیان، افزود: با وجود این که برای توسعه کار خود به سرمایه نیاز داریم؛ اما به دلیل وجود بروکراسی پیچیده که در اخذ آن وجود دارد و دیگر مسائل ترجیح می دهیم که به دنبال این تسهیلات مالی نباشیم و آهسته حرکت کنیم.

وی بیان کرد: چنانچه سیستم مالی به شرکت‌های دانش بنیان سریع پاسخ می داد، قابلیت این شرکت‌ها را تشدید می‌شد و به رشد آنها سرعت می بخشید.

مدیر عامل شرکت کاوش صنعت توس خاطرنشان کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر به دلیل ایجاد تفاهمنامه بین صندوق نوآوری و شکوفایی با یکسری از بانک ها رفتار بانک‌ها با شرکت ها متحول شده است.

ناصری حسینی تصریح کرد: مشکلات موجود بر سر راه شرکتهای دانش بنیان بسیار زیاد است مثلا این شرکت ها در زمینه اخذ مجوز پایان کار، مسائل مربوط به گمرک و بیمه با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند اما با این وجود برای این شرکتها اثربخشی و رسیدن به اهدافشان و توسعه در کارهایشان اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان ضعیف اجرا می شود، گفت: این قانون یا اجرا نمی‌شود و یا ضعیف اجرا می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر