با حضور وزیر بهداشت و د رمان؛
کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرچک تشکیل شد
کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرچک با حضور وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، معاون برنامه ریزی استانداری تهران، فرماندار، نماینده مردم قرچک در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و روسای شبکه بهداشت استان تهران و شهرسنتان قرچک در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قرچک با حضور دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، محسن ترکی معاون برنامه ریزی استانداری تهران، علی صادقی فرماندار، سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، حجت السلام و المسلمین اسماعیلی امام جمعه و روسای شبکه بهداشت استان تهران و شهرسنتان قرچک در فرمانداری قرچک برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حجت الله اسماعیلی امام جمعه قرچک اظهار کرد: شهرستان قرچک با بیش از ۳۰۰ هزار جمعیت و ساختار نوپای اداری در حوزه بهداشت و درمان مشکلات فراوانی دارد.
وی افزود: در بحثبهداشت و درمان قرچک با توجه به جمعیت بالا و مهاجر پذیری، آلودگی هوا، کمبود بیمارستان و خانه های بهداشت روستایی نیازمند توجه و نگاه ویژه دولت تدبیر و امید برای ارتقای سطح بهداشت و درمان است.
امام جمعه قرچک ضمن تشکر از وزیر بهداشت و درمان به خاطر خدمت صادقانه به مردم، افزود: شهرستان قرچک به عنوان محل شهادت شهدای قیام ۱۵ خرداد با حضور نیروهای ارزشی و انقلابی در دفاع از کیان اسلام و انقلاب پیشرو بودند که باید توجه بیشتری نسبت به افزایش سرانه بهداشتی و درمانی شهرستان شود.
در ادامه این مراسم دکترعزیز رسولی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرچک نیز در خصوص وضعیت فعلی بهداشتی و درمانی قرچک اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد جمعیت شهرستان قرچک از مهاجران مختلف از سراسر ایران و با فرهنگ های مختلف هستند.
وی افزود: در حال حاضر در شهرستان قرچک، ۲ مرکز خانه بهداشت روستایی و ۷ پایگاه بهداشت شهری و ۵ مرکز درمانگاهی بخش خصوصی فعال است.
رسولی افزود: از ابتدای ثبت نام بیمه سلامت بیش از ۳۲ هزار نفر در شهرستان قرچک، دفترچه بیمه سلامت دریافت کردند که نبود بیمارستان و مراکز درمانی برای خدمت رسانی به این افراد ضروری است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر شبکه بهداشت و درمان قرچک با ۱۲۲ نفر نیروی انسانی فعال است که این تعداد پرسنل جوابگوی نظارت بر اماکن توزیع موادغذایی و بهداشتی و امور اداری نیست.
حسینی، نماینده مردم قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، نیز طی سخنانی اظهار کرد: با توجه به جمعیت بالای شهرستان قرچک، نبود بیمارستان و مراکز درمانی به عنوان اولین مشکل شهرستان بسیار مشهود است.
وی افزود: احداثو تجهیز پایگاه های اورژانس شهری و روستایی شهرستان قرچک از اولویت های مهم در حوزه بهداشت این شهرستان است که برای اختصاص آمبولانس و تجهیز پایگاه های اوراژنس و تامین نیروی انسانی باید سریعا اقدام شود.
وی در پایان تجهیز و نوسازی ساختمان های خانه بهداشت روستایی را از اولویت های دیگر شهرستان قرچک در حوزه بهداشست و درمان نام برد.