خبرگزاری کار ایران

آمریکا به کره‌جنوبی بالگرد آپاچی می‌دهد

آمریکا به کره‌جنوبی بالگرد آپاچی می‌دهد
کد خبر : ۴۴۶۵۴۳

وزارت دفاع آمریکا قرار است تا شش ماه آینده ۲۴ فروند بالگرد آپاچی برای مقابله با تهدیدهای کره‌شمالی به کره‌جنوبی بدهد.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، مقام‌های ارتش کره‌جنوبی اعلام کردند که آمریکا قرار است تا شش ماه آینده ۲۴ فروند بالگرد آپاچی برای مقابله با تهدید‌های روبه گسترش کره‌شمالی به این کشور بدهد.

بر اساس اعلام نیروهای مشترک ارتش آمریکا و وزارت دفاع کره‌جنوبی، به عنوان بخشی از طرح‌های نوسازی ناوگان هوایی سئول قرار است این ۲۴ فروند بالگرد آپاچی که قابلیت حمله‌های سنگین را دارد، تا ماه فوریه به مرور با بالگردهای سبک جنگی جایگزین شود.

یکی از مقام‌های وزارت دفاع آمریکا در یک کنفرانس خبری در سئول گفت: «‌ناوگان بالگردهای آپاچی قرار است در پایگاه هامفری مستقر شده و به عنوان بخشی از این واحد نظامی به طور موقت در پایگاه سوان تا پیش از آن که ناوگان هوایی تکمیل شود، به کار گرفته شود.»

 «کیم سونگ مین» رئیس بخش سیاست‌های آمریکا در کنفرانس خبری گفت که در ابتدا قرار است هشت بالگرد آپاچی در پایگاه هامفری مورد استفاده قرار گرفته و ۱۶ آپاچی نیز از چهارشنبه تا جمعه به پایگاه سوان فرستاده می‌شود.

منینگ نیز در این زمینه افزود: «به کارگیری چرخشی این بالگردها نشان‌دهنده تمایل عمیق آمریکا در به اجرا گذاشتن تعهدات امنیتی خود بوده و به طور جدی توانمندی‌ها و ظاهر دفاعی این ارتش را افزایش خواهد داد.»

پیش از این، خبرگزاری یونهاپ به نقل از دیپلمات پیشین کره‌شمالی که در لندن مشغول به کار بوده و سپس به کره‌جنوبی گریخته است، گزارش داده بود که رهبر کره‌شمالی اهدافی برای توسعه موشک‌های بین‌ قاره‌ای با قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای تا پایان سال ۲۰۱۷ و آغاز سال ۲۰۱۸ تعیین کرده است.

وی گفت: «کره‌شمالی با در نظر گرفتن تغییرات به وجود آمده در آمریکا و کره‌جنوبی، اهدافی برای توسعه کلاهک‌های هسته‌ای کوچک که بر روی موشک‌ها قرار گرفته و به آمریکا برسد، دارند. این اهداف قرار است تا اواخر سال ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ اجرایی شوند.»

در عین حال، خبرگزاری رسمی کره‌شمالی در تاریخ پنجم ژانویه گزارش داد مراحل آماده‌سازی برای آزمایش موشک‌های بالستیک بین‌قاره‌ای در کره‌شمالی در حال اتمام است.

 «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی در پیام سال نو میلادی خود به مردم گفت که «کره‌شمالی در صورت عدم توقف سیاست‌های خصمانه آمریکا در قبال این کشور، پتانسیل‌های نظامی خود را تقویت خواهد کرد.»

وی تاکید کرد که تعهد رهبری این کشور به ایده «توسعه همزمان اقتصاد و تقویت پتانسیل‌های بازدارنده اتمی» همچنان به قوت خود باقی است. اون در این سخنان، کره‌شمالی را «یک قدرت اتمی در شرق» ‌خوانده است.

مصوبه‌های شورای امنیت سازمان ملل، کره‌شمالی را از آزمایش موشک‌های بالستیک منع کرده است. پیونگ‌یانگ بر پایه اصل دفاع از خود در قبال سیاست‌های خصمانه واشنگتن، این اسناد سازمان ملل را به رسمیت نمی‌شناسد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز