معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:
تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور از مرز ۱۰۰۰ شرکت گذشت
معاون رئیس جمهور گفت: افرادی که در صندوق فناوری فعال بوده و مدیریت میکنند بانکی نیستند و این فرصت خوبی است تا بتوان طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی را حمایت مالی کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: تعداد شرکتهای دانشبنیان در کشور از مرز یکهزار شرکت گذشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا، سورنا ستاری دوشنبه شب در نشست کارگروه پژوهش استان بوشهر با اشاره به بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی بوشهر اظهار داشت: در بوشهر فضای تحقیقی، علمی و پژوهشی مورد نظر و مطلوب بود و از ظرفیتهای پژوهشی استان بوشهر لذت بردم.
وی با بیان اینکه روشهای پژوهشی گذشته غلط بوده و هزینههای زیادی روی دست کشور گذاشته است، تصریح کرد: یکی از مزایای قانون حمایت از طرحهای دانشبنیان، ایجاد صندوق فناوری و پژوهشی است و فرصت ارائه تسهیلات به طرحهای پژوهشی را میدهد چرا که بانکها با حوزه علمی و پژوهشی آشنایی ندارند و این طبیعت نظام بانکی است که بر پایه اقتصاد نفتی رشد کرده است.
معاون رئیس جمهور گفت: افرادی که در صندوق فناوری فعال بوده و مدیریت میکنند بانکی نیستند و این فرصت خوبی است تا بتوان طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی را حمایت مالی کرد.
ستاری با بیان اینکه صندوق فناوری و پژوهشی تاکنون به ۱۵۰ شرکت دانشبنیان تسهیلات پرداخت کرده است، خاطرنشان کرد: ارائه لیزینگ ۱۲ درصد، سرمایهگذاری و صدور ضمانتنامه بخشی از مزایای صندوق فناوری است.
وی ادامه داد: فعالیت صندوق فناوری و پژوهشی یک تحول برای اقتصاد دانش بنیان است و این صندوق در پروژههای بزرگ استان میتواند وارد شده و سرمایهگذاری کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه برندسازی یک کار دانشبنیان است و ما از برندسازی صادراتی حمایت میکنیم، خاطرنشان کرد: دغدغه ما تجاریسازی است که فقط با پرداخت وام قابل اجراست، کار تجاریسازی با پرداخت پول امکانپذیرنیست یعنی باید به متقاضیان وام بدهیم که در آینده وام را برگردانند.
ستاری افزود: اگر شرکتی نتواند از صندوق فناوری وام بگیرد یا در تهیه طرح یا در تعامل با معاونت علمی و فناوری مشکل دارد، این مشکل در امر تجاریسازی هم گریبان شرکت را خواهد گرفت.
وی با اشاره به تجاریسازی فناوری در حوزه کشاورزی، تاکید کرد: تجاریسازی فناوری کار دولت نیست، اما اقدامات خوبی در این زمینه با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است.