خبرگزاری کار ایران

در سال حمایت از تولید داخلی؛

آمریکا به جمع کشورهای واردکننده‌ی محصولات ایرانی زرماکارون پیوست

آمریکا به جمع کشورهای واردکننده‌ی محصولات ایرانی زرماکارون پیوست
کد خبر : ۶۳۱۶۵۴

نخستین محموله از انواع محصولات زرماکارون وارد ایالات متحده آمریکا شد.

مدیر فروش و بازاریابی بین الملل گروه صنعتی و پژوهشی زر با اشاره به صادرات محور بودن شرکت زرماکارون از صادرات نخستین محموله ماکارونی به ایالت متحده آمریکا خبر داد.

جواد رزاقی گفت : علیرغم خروج آمریکا از برجام توسط رئیس جمهور امریکا ، هیچ مانعی بر سر راه صادرات ماکارونی این شرکت به این کشور بوجود نیامد.

مدیر فروش و بازاریابی بین الملل گروه صنعتی و پژوهشی زر افزود : سیاست اصلی زرماکارون از ابتدای تاسیس ، بر پایه ی صادرات و تفکر صادرات محور بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شرکت زرماکارون به بیش از ۸۰ کشور دنیا به صورت مستقیم و غیرمستقیم صادرات انجام می دهد ، اضافه کرد : علاوه بر امریکا به کشورهای سوئد، انگلیس، نیوزیلند، استرالیا و کانادا نیز مقصد صادرات محصولات زرماکارون است.

رزاقی با اعتقاد بر این مهم که سازمانهای تفکر محور چالش ها را به فرصت تبدیل می کنند و تحریمها نمب تواند هیچ تاثیری بر روند پیشرفت آنها بگذارد ، گفت : در حال حاضر کیفیت محصولات زرماکارون هم تراز با دنیا و در رتبه های بالا قرار گرفته است به نحوی که با دریافت استانداردهای بین المللی به بازارهای سخت دنیا نفوذ کرده ایم و با قدرت این روند را ادامه خواهیم داد.

مدیر فروش و بازاریابی بین الملل گروه صنعتی و پژوهشی زر با اشاره به اینکه صادرات ، اولویت اصلی هر اقتصادی برای رشد پایدار است ، گفت : با بررسی و انتخاب بازارهای هدف صادراتی با پتانسیل بالا و با نگاه به بیرون از مرزها می توانیم به ارتقاء جایگاه خود همگام با بازارهای جهانی اقدام کنیم.

رزاقی با تأکید بر اینکه گروه صنعتی و پژوهشی زر در حال حاضر به کشورهای مختلف آسیایی صادرات و نیم نگاه صادراتی موثری نیز به کشورهاى شرق آسیا و اروپا دارد ، تصریح کرد : در حال حاضر علاوه برکشورهای آفریقایى، آسیایی، اروپا و کانادا به شهرهای نیویورک، آتلانتا، هیوستون تگزاس، دالاس، نوادا و کالیفرنیا در کشور امریکا نیز صادرات داریم.

لازم به ذکر است تنها درخواست گروه صنعتی و پژوهشی زر از دولت ، حمایت معنوی است به نحوی که بیش از حمایتهاى مالی دولت ، حمایتهاى معنوی و دپیلماتیک را خواستارند . تقویت سفارتخانه ها در حوزه ى  تجارت و اقتصاد و کمک به تجار و صادرکنندگان توسط وزارت امور خارجه در حوزه ى امضاى توافقنامه هاى تجارى و تعرفه هاى ترجیحى و نیز فعالتر شدن رایزنان بازرگانى در کشورهاى هدف صادراتى از مهمترین نیازهای معنوی مورد تأکید گروه صنعتی و پژوهشی زر عنوان شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز