خبرگزاری کار ایران

انواع چراغ دیواری، کدام مدل برای فضای شما مناسب است؟

انواع چراغ دیواری، کدام مدل برای فضای شما مناسب است؟
کد خبر : ۱۵۵۴۳۴۲

برای تکمیل دکوراسیون هر فضایی، لازم است از عناصر روشنایی مختلف یا سبک‌های نورپردازی گوناگون استفاده کرد. بهره‌مندی از منابع روشنایی متعدد ضمن آنکه نیاز ما را به نور به خوبی تامین می‌کند، از بروز سایه‌ها در نقاط کور فضا نیز جلوگیری خواهد کرد.

اهمیت استفاده از منابع روشنایی متعدد در چیدمان یک فضا به اندازه‌ای بالاست که در طراحی‌های متخصصین حرفه‌ای دکوراسیون به خوبی آن را مشاهده خواهید کرد. چراغ آویز، چراغ دیواری، آباژور و غیره منابع نوری هستند که به اشکال مختلف در چیدمان یک فضا قابل استفاده می‌باشند.

هر کدام از منابع روشنایی نام برده برای آنکه به خوبی با تمامی سبک‌های دکوراسیون هماهنگ شوند، در سبک‌های متنوعی طراحی و عرضه شده‌اند. برای مثال چراغ آویز که هم به شکل کلاسیک و مجلل وجود دارد و هم بصوت مدرن و مینیمال. یا چراغ دیواری چوبی، شیشه‌ای، فلزی، کنفی و غیره که هر کدام در سبکی خاص قابل نصب هستند.

پس از انتخاب چراغ آویز که منبع روشنایی مرکزی محسوب می‌شود، انتخاب چراغ دیواری مناسب اهمیت بسیاری دارد. چراغ دیواری همانطور که از نامش پیداست بر روی دیوار و با قواعد معینی نصب می‌شود و نقاط کور و سایه‌های ایجاد شده را از میان می‌برد و کمک می‌کند دکوراسیون جذاب و دلنشین‌تری داشته باشید، چراغ دیواری چوبی، چراغ دیواری فلزی، شیشه‌ای یا تلفیقی نمونه‌هایی از سبک‌های چراغ‌های دیواری هستند که در ادامه بیشتر در خصوص انواع چراغ دیواری و این مدل‌ها صحبت خواهیم کرد.

اهمیت نصب چراغ دیواری در دکوراسیون

چه بخواهید یک کارگاه یا سوله را با کاسه چراغ کارگاهی تجهیز کنید یا فضای داخلی خانه را با اِلِمان‌های مختلف روشنایی تکمیل کنید، آشنایی با انواع منابع نوری موضوع بسیار مهمی است. از آنجایی که شاید بسیاری به نصب و اهمیت چراغ دیواری توجهی نکنند ابتدا لازم دانستیم که دلیل اهمیت نصب این منبع روشنایی را به تفصیل بررسی کنیم.

چراغ‌های دیواری به عنوان المان‌های کوچک اما تأثیرگذار، نقش بسیار مهمی در طراحی داخلی ایفا می‌کنند. نصب صحیح و هوشمندانه این چراغ‌ها می‌تواند به بهبود ظاهر و عملکرد فضا کمک شایانی کند. دلایلی که در انتخاب و نصب چراغ دیواری اهمیت دارند شامل موارد زیر می‌شوند:

ایجاد عمق و بعد در فضا: با نورپردازی مناسب بر روی دیوار یا اِلِمان‌های خاص می‌توانید در فضایتان نقطه کانونی ایجاد کنید. با نصب چراغ دیواری فضای شما عمق بیشتری پیدا خواهد کرد.

تنوع بخشیدن به نورپردازی: با ترکیب نورهای مستقیم، غیر مستقیم و موضعی در شدت و رنگ‌های مختلف ضمن آنکه نورپردازی لایه‌ای خواهیم داشت، فضا را برای فعالیت‌های مختلف مناسب می‌کنیم.

بهبود کارایی فضا: چراغ‌های دیواری می‌توانند نور مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های خاصی مانند مطالعه، کار یا آرایش را فراهم کنند. نصب این چراغ‌ها در راهروها و پله‌ها باعث افزایش ایمنی و جلوگیری از حوادث می‌شود.

افزایش زیبایی بصری: با چراغ دیواری می‌توانید بر بخش خاصی از معماری تاکید کنید. برای مثال: با نورپردازی کمک کنید گچبری‌ها، قوس‌ها یا ستون‌ها به شکلی برجسته دیده شوند. و یا در اتاق نشیمن یا اتاق خواب فضاهای دنج و خصوصی محیا کنید.

استفاده بهینه از فضا: برخلاف آباژورها و لوسترها، چراغ‌های دیواری فضایی از کف یا میز اشغال نمی‌کنند.

آشنایی با انواع چراغ دیواری

همانطور که گفتیم چراغ‌های دیواری به عنوان عنصری کاربردی و تزئینی، نقشی کلیدی در طراحی داخلی ایفا می‌کنند. این چراغ‌ها نه تنها فضا را روشن می‌کنند، بلکه به عنوان یک نقطه کانونی و عنصری برای ایجاد عمق و بعد در دکوراسیون نیز عمل می‌کنند. اما با توجه به تنوع بالای مدل‌ها و طرح‌ها، انتخاب چراغ دیواری مناسب می‌تواند کمی گیج‌کننده باشد.

با معرفی انواع چراغ دیواری و خصوصیات آنها دیگر انتخاب و خرید چراغ دیواری سخت و گیج کننده نخواهد بود.

انواع چراغ دیواری، کدام مدل برای فضای شما مناسب است؟

چراغ دیواری چوبی:

چراغ دیواری‌های چوبی که حس گرما به فضای شما اضافه می‌کنند، یکی از پرطرفدارترین چراغ‌های چوبی شناخته می‌شوند. این چراغ‌ها به سبب استفاده از عنصر چوب، بخشی از طبیعت را به دکوراسیون شما می‌آورند. معمولا این دسته از چراغ‌ها برای سبک‌ها کلاسیک، بوهو و روستیک انتخاب خوبی خواهند بود.

چراغ دیواری شیشه‌ای:

چراغ‌های دیواری شیشه‌ای که به طور کامل ظاهر شیشه‌ای دارند و نور را به شکلی گسترده منتشر می‌کنند. این چراغ‌ها معمولا نمایی کلاسیک ایجاد می‌کنند اما طراحی خاص آنها باعث می‌شود تا هم برای سبک کلاسیک و هم سبک مدرن و امروزی استفاده شوند.

با آنکه این مدل از چراغ‌های دیواری نیاز به مراقبت بیشتری دارند اما همچون یک الماس در دکوراسیون لاکچری شما خواهند رخشید.

چراغ دیواری پارچه‌ای:

می‌توان گفت چراغ‌های دیواری یکی از منعطف‌ترین چراغ‌ها هستند که با متریال مختلفی ساخته می‌شوند. چراغ‌های دیواری حتی با پارچه نیز طراحی می‌شوند. چراغ دیواری پارچه‌ای ظاهری منعطف داشته و می‌توان برای تکمیل دکوراسیون فضاهای مختلف از آنها بهره‌مند شد.

از آنجایی که چراغ‌های دیواری پارچه‌ای از شدت نور می‌کاهند بهتر است برای فضاهای پر نور و به منظور تکمیل دکوراسیون استفاده شوند. البته از آنجایی که برخی مدل‌ها نور جهت دار ایجاد می‌کنند می‌توانند برای برجسته کردن المانی خاص نیز انتخاب مناسبی باشند.

چراغ دیواری ترکیبی:

معمولا این مدل‌ها ترکیبی از چوب، فلز و کنف هستند. به دلیل استفاده از متریال مختلف در ساخت آنها کاربرد انعطاف‌پذیری دارند و هم در دکوراسیون‌هایی با سبک مدرن به کار می‌روند و هم در چیدمان‌های کلاسیک انتخاب مناسبی برای فضا هستند.

به دلیل وجود ظاهر منعطف این چراغ‌ها به راحتی می‌توان آنها را با دیگر اِلِمان‌های دکوراسیون هماهنگ کرد.

چراغ دیواری فلزی:

چراغ‌های دیواری فلزی نمونه دیگری از چراغ‌های دیواری است که معمولا در فضاهای باز و بسته قابل نصب هستند. این چراغ‌ها به جهت تولید با فلز، استحکام و دوام بالایی دارند و در فصول مختلف سال یا در شرایط جوی مختلف قابل استفاده هستند. این چراغ‌ها ظاهر مدرن و امروزی دارند و در برخی مدل‌ها با متریال دیگری چون چوب و شیشه ترکیب شده‌اند. برخی از چراغ‌های دیواری برای فضای باز طراحی شده‌اند و برخی دیگر برای تکمیل دکوراسیون‌های مدرن برای فضای داخلی انتخاب می‌شوند.

انواع چراغ دیواری، کدام مدل برای فضای شما مناسب است؟

نحوه انتخاب چراغ دیواری مناسب

برای آنکه چراغ دیواری که انتخاب می‌کنید به خوبی در فضا شما دیده شود و نیاز شما به روشنایی را پاسخگو باشد لازم است تا در زمان انتخاب مدل به نکاتی در خصوص آنها دقت کافی داشته باشید.

سبک دکوراسیون: چراغ دیواری باید با سبک دکوراسیون داخلی شما هماهنگ باشد. پیشتر در خصوص انواع چراغ دیواری صحبت کردیم. آشنایی با انواع چراغ دیواری به شما در انتخاب متناسب با سبک دکوراسیون کمک می‌کند.

اندازه فضا: برای فضاهای کوچک از چراغ‌های دیواری کوچک و برای فضاهای بزرگ و یا برای پاسخ به نیاز روشنایی بیشتر از چراغ‌های دیواری بزرگ‌تر استفاده کنید.

ارتفاع نصب: ارتفاع نصب چراغ دیواری بر روی تاثیرگذاری آن در فضا تاثیرگذار است. ارتفاع استاندارد برای نصب چراغ دیواری بین 122 تا 182 سانتی‌متر (48 تا 72 اینچ) از کف زمین پیشنهاد می‌شود.

نوع نور: نوع نور مورد نیاز خود را مشخص کنید (مستقیم، غیر مستقیم یا ترکیبی).

رنگ نور: رنگ نور نیز می‌تواند بر روی احساس افراد تاثیرگذار باشد. نور گرم برای فضاهای آرام و نور سرد برای فضاهای پر انرژی مناسب است.

در نهایت نیز انتخاب فروشگاه مناسب برای خرید چراغ دیواری می‌تواند در روند انتخاب و خرید بسیار کمک کننده باشد. فروشگاه اینترنتی دارانور، یکی از مراکز تخصصی برای خرید انواع کالای نور و روشنایی است که کلکسیونی از جدیدترین و متنوع‌ترین انواع چراغ دیواری را عرضه کرده است.

برای مشاهده مدل‌های متنوع و جدید کافیست daranoor.ir را در مرورگر خود جستجو کنید.

 

 

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز