مزایا نصب سازه چادری جهت ایجاد فضای مناسب چیست؟
سازه چادری یکی از سازه های نوین در دنیای امروز است که بر زیبایی فضاهای روباز تاثیر زیادی گذاشته است. نصب این سازه ها منجر به افزایش سطح کیفی معماری فضاها و کاهش هزینه های اجرای پروژه های زیباسازی شهری شده است.
در کنار این موارد ویژگی های به خصوص سازه پارچه ای تاثیر زیادی بر رشد این صنعت در سال های اخیر داشته است. جهت آشنایی با مزایای نصب و راه اندازی سازه های کششی ادامه این مقاله را مطالعه نمایید.
مزیت استفاده از سازه چادری چیست؟
سازه چادری نوعی ساختمان است که از پارچه و چهارچوب فلزی در ساخت آن استفاده می شود. این سازه ها معمولا برای ایجاد فضاهای موقت سرگرمی نظیر سالن آمفی تئاتر، نمایشگاه محصولات، ایجاد پوشش در پیاده روها و ایستگاه های ترانزیت، پوشش زمین های ورزشی، ایجاد سایبان در باغ و حیاط ساختمان ها و ... به کار گرفته می شوند. اما چه چیزی منجر به افزایش محبوبیت این سازه ها در طول سال های اخیر شده است؟
قطعا نصب سازه های پارچه ای مزیت های فراوانی به دنبال داشته که امروزه تا این حد به محبوبیت دست یافته است. در ادامه برخی از مهمترین مزایای استفاده از این سازه ها را با هم بررسی می کنیم:
1- دوام و ماندگاری طولانی
متریال به کار رفته در ساخت سازه چادری برخلاف متریال رایج برای ساختمان ها نظیر آجر، سنگ و ... از دوام و طول عمر بالایی برخوردارند. به طوری که نصب یک سازه پارچه ای به عنوان سقف، سایبان و آلاچیق حدود 15 تا 30 سال ماندگاری خواهد داشت.
علت این امر پارامترهایی است که هنگام طراحی این سازه ها در نظر گرفته می شود. از جمله این پارامترها می توان به دوام پارچه مورد استفاده، استحکام آن، میزان کشیدگی و مقاومت کششی پارچه، روکش دادن و زدن لاک و لعاب روی آن (جهت ایجاد خاصیت ضد حریق در پارچه)، قابلیت جذب اشعه UV، قابلیت خود تمیزکنندگی و ثبات رنگ اشاره نمود.
علاوه بر این سازه های کششی قادرند در طول سال ها قرارگیری در معرض باد و طوفان های شدید و شرایط جوی مختلف دوام آورده و در بهترین حالت خود سربلند باقی بمانند.
2- طراحی بهینه ساز
بهره برداری از حداقل مصالح جهت ساخت سازه پارچه ای و پوشش فضایی نسبتا بزرگ نظیر استخر منجر به طراحی بهینه می شود. ضمن این که پارچه و چهارچوب فلزی به کار رفته در ساخت سازه را می توان بازیافت نیز نمود. به این ترتیب پارچه بازیافت شده را در ساخت سازه های دیگر به کار می برند.
3- هزینه کم برای سرمایه گذاری اولیه
ایجاد سقف بزرگ و سایبان در فضاهای روباز به کمک سازه چادری تا حدود زیادی هزینه های اولیه را کاهش می دهد. تصور کنید قصد ساخت یک سایبان یا آلاچیق با مصالح معمولی نظیر آجر، سیمان، سنگ و ... را داشته باشید. این سازه در کنار زمان زیادی که برای پیاده سازی نیاز دارد، هزینه های راه اندازی زیادی نیز می طلبد. اما در سازه های کششی و پارچه ای در کنار سرعت بالای پیاده سازی پروژه، هزینه نسبتا کمتری نیاز خواهید داشت.
4- تعمیر و نگهداری راحت سازه پارچه ای
سقف سازه پارچه ای مقاومت بالایی در شرایط مختلف از خود نشان می دهد. از این رو تعمیر و نگهداری آن بسیار راحت بوده و زمان زیادی از شما نمی گیرد. البته این مسئله بستگی زیادی به فضای نصب سازه و پارچه به کار رفته در ساخت آن دارد.
5- نصب سریع سازه چادری
سازه چادری معمولا پیش از نصب توسط معماران طراحی شده و تمام جوانب آن پیش از نصب مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. در نتیجه نصب و پیاده سازی آن نسبت به سازه های سنتی آجری، اغلب سریع و مقرون به صرفه است.
6- روشنایی پایدار طی شبانه روز
پارچه به کار رفته در ساخت سازه چادری قابلیت عبور نور را دارد. به همین منظور در طول روز نور خورشید به راحتی از آن عبور کرده و علاوه بر ایجاد سایه زیر سازه، روشنایی آن را هم تامین می کند. طی شب نیز می توان از نورهای مصنوعی همچون لامپ ها استفاده کرد تا فضای زیر سازه به خوبی روشن شود. این ویژگی سازه های کششی را به فضایی جذاب و در عین حال راحت تبدیل می کند.
7- فرم پذیری و انعطاف بالا سازه چادری
پارچه مورد استفاده در ساخت سازه چادری از قابلیت انعطاف پذیری و مقاومت کششی بالایی برخوردار است. به همین منظور معماران و طراحان می توانند توسط کابل و چهارچوب فلزی فرم های زیبایی به سازه ببخشند.
8- وزن سبک
وزن نهایی یک سازه چادری نسبت به سازه های سنتی با یک اندازه یکسان، سبک تر خواهد بود. در نتیجه سقفی سبک و کم وزن خواهید داشت که به خوبی فضای مورد نظرتان را پوشش می دهد. عدم نیاز به متریال زیاد و وزن کم سازه در پایان منجر به کاهش هزینه های پروژه نیز خواهد شد.
9- قابلیت جابجایی سازه چادری
دیگر ویژگی ای که می توان برای سازه چادری عنوان کرد، قابلیت جابجایی آن است. این سازه ها برای برپاسازی نیاز به پی ریزی ندارند. به همین منظور در صورت نیاز می توان محل نصب آن ها را تغییر داده و در مکانی دیگر برپا نمود.
آیا یک سازه چادری را می توان در پروژه های بعدی استفاده کرد؟
همان طور که گفتیم متریال به کار رفته در ساخت سازه چادری قابلیت بازیافت را دارند. علاوه بر این چنین سازه هایی را می توان در صورت نیاز جابجا نمود. در نتیجه امکان استفاده مجدد از یک سازه در مکانی دیگر وجود دارد. البته به شرط این که شرایط مکان مورد نظر مطابق با مکان اولیه سازه باشد.
دنیای چادر، فروشگاهی معتبر برای خرید پارچه سازه چادری
پارچه یکی از اصلی ترین مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت سازه چادری است. در نتیجه کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. هر چه این پارچه مقاومت بیشتری داشته و از متریال مرغوب تری ساخته شده باشد، در نهایت طول عمر مفید سازه نیز بیشتر خواهد شد. کیفیت و ماندگاری پارچه سازه کششی منجر به افزایش امنیت آن نیز می گردد.
فروشگاه دنیای چادر با تجربه ای طولانی در عرصه تولید پارچه های سقف و سایبان تلاش نموده همواره کیفیت محصولات و رضایت مشتریان را در اولویت خود قرار دهد. شما عزیزان می توانید برای تهیه پارچه سازه کششی با کیفیت به دنیای چادر مراجعه نموده و از انواع محصولات ما دیدن نمایید.
جهت سفارش پارچه سازه کششی از فروشگاه چادر 24 و یا دریافت مشاوره از کارشناسان کافی است از طرق زیر با ما در ارتباط باشید.
آدرس وب سایت : https://chador24.ir/
تلفن ثابت: 02636609320
همراه: 09124049871 - 09122795141