شیشه سکوریت | نمایندگی شیشه سکوریت ساز و کار
ساز و کار از تولیدکنندگان انواع شیشه های ساختمانی در کشور است که با کیفیت بالای محصولات خود توانسته اعتماد مشتریان بسیاری را جلب نماید. یکی از اقدامات در خور ستایش ساز و کار را می توان تهیه و انتشار مقالات متعدد در زمینه انواع شیشه، کاربرد و مسائل مرتبط با این حوزه عنوان نمود. این مقالات به همت تحریریه ساز و کار و توسط متخصصان حوزه صنعت شیشه به رشته تحریر در آمده و اطلاعاتی ارزنده را در زمینه مسائل روز این صنعت در اختیار کاربران اینترنت و فضای مجازی قرار می دهد. در این مقاله نیز اطلاعاتی ارزشمند درباره شیشه سکوریت و نمایندگی ساز و کار در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم، لطفا تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.
شیشه سکوریت چیست
شیشه سکوریت به نوعی از شیشه گفته می شود که دارای تحمل بالایی در برابر فشار و ضربه است و در هنگام شکستن به تکه های بسیار کوچک و ایمن تبدیل می شود و کمترین میزان آسیب را برای حاضران در نزدیکی محل را در پی خواهد داشت. شیشه سکوریت از نظر ظاهری هیچگونه تفاوتی با شیشه های معمولی ندارد و فقط با اعمال فناوری سکوریته کردن بر روی آن در ساختار شیشه تغییراتی ایجاد می کنند که منجر به ارتقا تحمل شیشه در برابر فشار و ضربه می شود. شیشه های سکوریت در ضخامت های مختلف در بازه 4 تا 18 میلیمتر و در رنگ های متنوعی قابلیت تولید دارند. شما عزیزان می توانید برای تهیه شیشه سکوریت در ابعاد و ضخامت های مختلف با توجه به کاربرد مورد نظر و همچنین با رنگ مطابق سلیقه خود با کارشناسان ساز و کار تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت نمایید.
مزایا و معایب شیشه سکوریت
از جمله مزیت های شیشه سکوریت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- افزایش تحمل فشار و ضربه تا 7 برابر بیشتر از شیشه های معمولی
- قابلیت استفاده در مکان های گوناگون برای کاربردهای مختلف
- سازگاری با معماری های متفاوت
- تبدیل شدن به قطعات ریز و ایمن پس از شکسته شدن
- مقاومت در برابر گرما تا 300 درجه سانتیگراد در حالی که شیشه های معمولی تا 60 درجه در برابر گرما مقاومت دارند.
در مقابل مزایایی که برای شیشه سکوریت عنوان نمودیم می توان گفت این نوع شیشه عیوبی نیز دارد که به شرح زیر است:
- امکان برش و تغییر ابعاد در شیشه های سکوریت بعد از انجام عملیات سکوریته شدن، وجود ندارد.
- شیشه های سکوریت از سمت لبه ها آسیب پذیرند و صورت برخورد لبه های آن با اجسام مختلف، احتمال شکستن آن بالاست.
فرایند تولید شیشه سکوریت
در هر مکانی که نیاز به نصب شیشه های سکوریت باشد، پس از اندازه گیری های دقیق و برش شیشه، عملیات سوراخ کاری و جاساز زنی بر روی شیشه انجام می شود و پس از تمیز کردن سطوح شیشه با انتقال آن به داخل کوره، شیشه ها را تا دمای حدود 700 درجه حرارت می دهند و سپس طی مرحله کولینگ، آن را به یکباره سرد می کنند که در این مرحله شوک حرارتی به دلیل ایجاد تغییر در ساختار شیشه، باعث افزایش تحمل آن در برابر فشار و ضربه می گردد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر درباره شیشه سکوریت می توانید با کارشناسان ساز و کار تماس بگیرید.
نمایندگی شیشه سکوریت ساز و کار
برای تهیه شیشه سکوریت راه های مختلفی وجود دارد یکی از مطمئن ترین راه های خرید شیشه از نمایندگی شیشه سکوریت ساز و کار می باشد. برای تهیه و خرید شیشه سکوریت در ابتدا باید تمامی ویژگی های شیشه سکوریت مناسب برای کاربرد مورد نظر از جمله ضخامت، ابعاد، رنگ و نوع شیشه را تعیین کرد و در نهایت با توجه به این مشخصات قیمت شیشه را استعلام نمود. تهیه شیشه سکوریت از نمایندگی شیشه سکوریت ساز و کار علاوه بر این که خیال شما را از کیفیت شیشه خریداری شده آسوده می کند، می تواند این اطمینان را به شما بدهد که شیشه مورد نیاز خود را با بهترین قیمت بازار تهیه نموده اید. ساز و کار با عرضه شیشه های سکوریت با قیمت مناسب و کیفیت بالا توانسته اعتماد مشتریان بسیاری را جلب نماید به طوری که در ذهن این افراد پس از شنیدن نام شیشه سکوریت سریعا نام برند ساز و کار نقش می بندد. جهت اطلاع از قیمت شیشه سکوریت به سایت ساز و کار مراجعه فرمائید.