در جلسه شورای اقتصاد به ریاست اسحاق جهانگیری؛
تصویب بزرگترین برنامه توسعه ای وزارت نفت در میادین مشترک نفتی
طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون با هدف تولید روزانه حدود ۵۵۰ هزار بشکه نفت و احداثخط لوله انتقال نفت خام و پایانه های صادراتی در بنادر بهرگان و جاسک در جلسه شورای اقتصاد به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به تصویب رسید.
طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون با هدف تولید روزانه حدود ۵۵۰ هزار بشکه نفت و احداثخط لوله انتقال نفت خام و پایانه های صادراتی در بنادر بهرگان و جاسک در جلسه شورای اقتصاد به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به تصویب رسید.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جهانگیری در این جلسه که ظهر امروز(دوشنبه) برگزار شد، این طرح را از مهمترین تصمیمات دولت در ارتباط با میادین مشترک نفتی دانست و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح شاهد تحول در پارس جنوبی و میادین مشترک نفتی باشیم.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تصویب طرح گازرسانی به باقیمانده شهرها و روستاهای سراسر کشور در این جلسه، اظهار داشت: تکمیل شبکه گازرسانی به شهرها و روستاهای کشور برگی زرین از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود که بر اساس آن، همه مردم از پایتخت تا دورافتاده ترین روستاها از امکانات یکسان برای بهره برداری از گاز طبیعی برخوردار خواهند شد.
بیژن زنگنه وزیر نفت نیز در این جلسه درخصوص طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون و احداثخط لوله انتقال نفت خام و پایانه های صادراتی در بنادر بهرگان و جاسک به ارائه گزارشی پرداخت و از این طرح به عنوان بزرگترین برنامه توسعه ای وزارت نفت نام برد و افزود: این میدان یکی از بزرگترین و مهمترین میادین نفتی در کشور محسوب می شود و با اجرای این طرح شاهد افزایش ظرفیت تولید نفت کشور خواهیم بود.
وی همچنین در مورد طرح تکمیل شبکه گازرسانی کشور افزود: با این کار علاوه بر افزایش رفاه شهروندان، شاهد صرفه جویی در مصرف میلیاردها لیتر انواع سوخت مایع خواهیم بود که نتایج مثبت زیست محیطی فراوانی نیز در بر خواهد داشت.
طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون با هدف ایجاد ظرفیت تولید روزانه ۵۵۰ هزار بشکه نفت و با سرمایه گذاری ۱۵.۲ میلیارد دلار قرار است با زمانبندی اجرا طی ۴ سال و بازپرداخت تا سال ۱۴۰۰ به انجام برسد.
طرح گازرسانی به باقیمانده شهرها و روستاها از طریق خط لوله، سی ان جی، و سایر روشها نیز با سرمایه گذاری حدود ۴.۷ میلیارد دلار قرار است به بیش از ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار خانوار شهری و روستایی گازرسانی کند. در این طرح به باقیمانده شهرها و روستاهای کشور که حداقل دارای۲۰ خانوار و یا ۱۰۰ نفر ساکن هستند گازرسانی خواهد شد.
در ادامه این جلسه درخواست وزارت نیرو مبنی بر واگذاری اوراق مشارکت برای اجرای طرح های بخش آب به ارزش ۷۵۴۰ میلیارد ریال مورد بحثو تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه توضیحات لازم به تصویب رسید.
درخواست وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اخذ مابه التفاوت از برنج و شکر وارداتی، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحثو بررسی قرار گرفت.