استاندار البرز؛
مقابله با خشکسالی در بخش کشاورزی نیازمند راهکار علمی است
با توجه به خشکسالی و وضعیت اقلیمی کشور اتخاذ راهکارهای مناسب علمی برای پیشگیری از پیامدهای منفی آن در بخش کشاورزی ضروری است.
استاندار البرز گفت: با توجه به خشکسالی و وضعیت اقلیمی کشور اتخاذ راهکارهای مناسب علمی برای پیشگیری از پیامدهای منفی آن در بخش کشاورزی ضروری است.
به گزارش ایلنا، سید حمید طهایی در بازدید از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مستقر در کرج افزود: استفاده از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی کشور از جمله راهکارها برای بهبود وضعیت کشاورزی است.
وی ادامه داد: اگر متولیان امور علمی و دانش کشور از علم خود برای حل مشکلات جامعه استفاده نکنند به خود و جامعه جفا روا داشته اند.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: امروزه بر اثر خشکسالی شاهد از بین رفتن بخشی از منابع طبیعی هستیم که منابع علمی می توانند با تحقیق و پژوهش راهکارهای عملی را در این زمینه ارائه دهند.
طهایی با اشاره به اینکه به زودی دهکده سلامت در استان البرز راه اندازی می شود، گفت: در این دهکده نگاه به بخش کشاورزی ویژه خواهد بود.
وی افزود: البرز دارای گنجینه هایی است که می توان از آنها برای استفاده عموم بویژه نسل جوان بهره برد.
وی ادامه داد: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با توجه به قدمت بالا و موزه هایی که در آن دایر شده به عنوان میراثی فرهنگی باید حفظ شود و در آن به روی مردم باز باشد.
*** گروه های علمی پردیس کشاورزی ظرفیتی مهم در البرز هستند
استاندار البرز وجود گروه های علمی مختلف در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران را ظرفیتی مناسب برای استفاده از راهبردهای اساتید در رشته های مختلف نام برد.
وی اضافه کرد: برنامه ششم توسعه در حال تدوین است و باید گروه های علمی نظرات و دیدگاههای خود را برای استفاده موثر در دستگاههای اجرایی ارایه دهند.
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در سال ۱۳۰۱ در کرج فعالیت خود را آغاز کرده است.
این مرکز علمی اکنون دارای حدود سه هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.