خبرگزاری کار ایران

مدیر اجرایی بزرگ‌ترین طرح آب‌رسانی کشور خبر داد:

اجرای ۳۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری طرح آب‌رسانی غدیر در خوزستان

اجرای ۳۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری طرح آب‌رسانی غدیر در خوزستان
کد خبر : ۲۱۱۶۶۹

با بهره‌برداری کامل از طرح غدیر که بزرگ‌ترین طرح آب‌رسانی کشور از نظر حجم کاری و تامین آب است، مشکل کمی و کیفی آب آشامیدنی شهرهای مرکزی، جنوبی و غربی استان خوزستان شامل ۲۵ شهر و بیش از ۱۶۰۰ روستا تا افق ۱۴۱۵ برطرف می‌شود.

مدیر اجرایی طرح آب‌رسانی غدیر از اجرای ۳۰۰ کیلومتر لوله‌گذاری بزرگ‌ترین طرح آب‌رسانی کشور خبر داد.

به‌گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، " صادق حقیقی‌پور " گفت: این میزان لوله‌گذاری از مجموع ۸۵۰ کیلومتر طول پیش‌بینی شده در اجرای طرح آب‌رسانی غدیر در استان انجام شده است.

مدیر اجرایی طرح آب‌رسانی غدیر افزود: با بهره‌برداری کامل از طرح غدیر که بزرگ‌ترین طرح آب‌رسانی کشور از نظر حجم کاری و تامین آب است، مشکل کمی و کیفی آب آشامیدنی شهرهای مرکزی، جنوبی و غربی استان خوزستان شامل ۲۵ شهر و بیش از ۱۶۰۰ روستا تا افق ۱۴۱۵ برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح در زمان حاضر از ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ساکنان تمامی مناطق شهر خرمشهر و ۷۰ درصد شهرهای آبادان و اهواز، از آب باکیفیت طرح غدیر استفاده می‌کنند.

مدیر اجرایی طرح آب‌رسانی غدیر اضافه کرد: در زمان حاضر عملیات اجرایی خط انتقال آب حدفاصل تصفیه‌خانه شماره یک و دو اهواز در حال اجراست و با بهره‌برداری از آن تا پایان امسال، ۸۰ درصد مردم این شهر از آب طرح غدیر برخوردار خواهند شد.

حقیقی‌پور تصریح کرد: عملیات تکمیلی فاز دوم این طرح شامل تکمیل تلمبه‌خانه ام‌الدبس، خطوط انتقال و مخازن فلزی در حال اجرا است و با تکمیل این بخش در سال آینده، مردم شهرهای شادگان، سوسنگرد، بستان، حمیدیه، هویزه و رفیع از فواید طرح آب‌رسانی غدیر که همانا آب شرب باکیفیت است، بهره‌مند خواهند شد.

وی اعتبار هزینه‌شده در این طرح را هشت‌هزار میلیارد ریال از محل طرح‌های عمرانی و فروش اوراق مشارکت عنوان کرد و افزود: تکمیل این طرح به بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و درصورت تامین اعتبار، در سال ۹۷ به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

با توجه به مشکلات کمی و کیفی آب شرب شهرهای خوزستان، طرح آب‌رسانی غدیر با هدف تامین آب شرب باکیفیت از مخزن سد دز در دستورکار سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت.

عملیات اجرایی قسمتی از این طرح در آذرماه سال ۸۷ آغاز و در قالب یک قرارداد EPC به مبلغ ۱۳ هزار میلیارد ریال به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) واگذار شد.

شهرهایی همچون اهواز، شادگان، آبادان، خرمشهر، شوش، سوسنگرد و هویزه از شهرهای مهم زیرپوشش این طرح به‌شمار می‌آیند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز