بارگیری نخستین محموله میعانات گازی آمریکا به مقصد آسیا
یک منبع آگاه در کشتیرانی آمریکا اعلام کرد که نخستین محموله میعانات گازی این کشور پایان هفته جاری در تگزاس بارگیری و از مسیر آبراه پاناما به آسیا فرستاده می شود.
یک منبع آگاه در کشتیرانی آمریکا از بارگیری نخستین محموله میعانات گازی این کشور به مقصد آسیا در پایان هفته جاری خبر داد.
به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری رویترز، یک منبع آگاه در کشتیرانی آمریکا اعلام کرد که نخستین محموله میعانات گازی این کشور پایان هفته جاری در تگزاس بارگیری و از مسیر آبراه پاناما به آسیا فرستاده می شود.
شرکت وست پورت پترولیوم، فرانکین و شعبه کشتیرانی شرکت تجاری میتسویی اند کو ژاپن(در شهر تنسی) یک نفتکش(بی دابلیو زامبسی موسوم به کشتیهای کلاس پاناماکس) را برای این منظور کرایه کرده اند.
رویترز پیشتر گزارش داده بود که شرکت میتسویی یک محموله ۴٠٠ هزار بشکه ای میعانات گازی را برای پالایشگاههای آسیا خریده است.
بنابراین گزارش، نفتکش بی دابلیو زامبسی حداکثر ٧۶ هزار تن ظرفیت دارد.
منابع کشتیرانی اعلام کردند که بر اساس پیش نویس محدودیت حمل بار در آبراه پاناما، وزن محموله نفتکش بی دابلیو زامبسی کمتر از حداکثر ظرفیت این نفتکش است.
به گفته منابع، انتظار می رود که این سفر یک طرفه به منطقه اقیانوسیه یک ماه یا بیشتر به طول بینجامد.
این کشتی در تاریخ ٢٢ ژوئن(١ تیر ماه) به منطقه فراساحلی گالوستون در تگزاس رسید و هم اکنون خارج از این منطقه لنگر انداخته است.
این نخستین محموله از سه محموله ای خریداری شده توسط شرکت میتسویی است.
بر اساس تحلیل سیتی بانک آمریکا، این محموله نشان می دهد که شرکتهای نفتی آمریکا در آستانه آزادسازی صادرات نفت گازی و سبک از میدانهای عظیم نفت و گاز این کشور به بازارهای جهانی هستند. انتظار می رود که تا پایان سال ٢٠١۴ میلادی، روزانه ٣٠٠ هزار بشکه میعانات گازی آمریکا صادر شود.
دو شرکت اینترپرایز و پایونیر نچرال ریسورسز اجازه صادرات میعانات گازی فرآوری شده را از وزارت بازرگانی آمریکا دریافت کرده اند. عرضه میعانات گازی آمریکا یک میلیون بشکه در روز برآورد شده است.
این مجوز نشان می دهد که از ممنوعیت صادرات نفت آمریکا کاسته شده است. این ممنوعیت از زمان تحریم نفت اعراب در دهه ١٩٧٠ تاکنون ادامه داشته است و با لغو ممنوعیت برای نخستین بار امکان استفاده مصرف کنندگان جهان از نفت آمریکا فراهم می شود.