معاون عمرانی وزیر آموزش و پروش در گفتوگو با ایلنا:
تحصیل برخی دانش آموزان در مدارسی که نیازمند تخریب و بازسازی هستند
یک سوم از دانشآموزان در مدارسی تحصیل میکنند که نیازمند مقاومسازی هستند به این معنی که مدارس آنان تخریبی نیست اما با استانداردهای مهندسی زلزله فاصله دارد.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پروش گفت: یک سوم دانشآموزان در مدارسی تحصیل میکنند که نیازمند مقاومسازی هستند به این معنی که مدارس آنان تخریبی نیست اما با استانداردهای مهندسی زلزله فاصله دارد.
مرتضی رئیسی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین اقدامات انجام شده برای استانداردسازی تجهیزات گرمایشی مدارس گفت: سال گذشته ۱۴۶ میلیارد تومان برای استانداردسازی تجهیزات گرمایشی مدارس و خروج بخاری از مدارس واقع در مناطق دارای شبکه گاز در نظر گرفته شد.
وی اظهار کرد: در برنامه استانداردسازی تجهیزات گرمایشی برای مدارس کوچک پکیج و رادیاتور نصب شده و در مدارس بزرگ ایجاد موتورخانه و رادیاتور در نظر گرفته شد که در نهایت با این بودجه کار استانداردسازی ۲۸ هزار کلاس درس صورت گرفت و استانداردسازی ۴۷ هزار کلاس هم امسال انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین امیدواریم سال آینده با تصویب مجلس شورای اسلامی اعتبار مناسبی برای این نیاز فوری آموزش و پرورش در نظر گرفته شود تا همچنان با شدت نسبت به استاندارد سازی وسایل گرمایشی مدارس اقدام کنیم.
رئیسی درباره ایمنسازی مدارس اظهار داشت: طبق بررسیهای انجام شده در حال حاضر دو سوم دانشآموزان در مدارس کاملا ایمن و استاندارد از نظر ایمنی در برابر زلزله و آتشسوزی مشغول به تحصیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: اما یک سوم از دانشآموزان در مدارسی تحصیل میکنند که نیازمند مقاومسازی هستند به این معنی که مدارس آنان تخریبی نیست اما با استانداردهای مهندسی زلزله فاصله دارد، و همچنین بخشی دیگری از این یک سوم یاد شده در مدارسی تحصیل میکنند که نیازمند تخریب و بازسازی هستند.