استاندار البرز خبرداد:
ماموریت یک ماهه استان برای ساماندهی رودخانه کرج و مسیر گردشگری کرج - چالوس
مأموریت ویژه آب منطقهای استان بمنظور ارائه طر ح «ساماندهی رودخانه کرج و مسیر گردشگری کرج – چالوس» ظرف مدت یک ماه / منابع درآمدی سدها صرف جمع آوری زبالههای جاده چالوس میشود.
استاندار البرز از مأموریت ویژه آب منطقهای استان بهمنظور ارائه طر ح «ساماندهی رودخانه کرج و مسیر گردشگری کرج – چالوس» ظرف مدت یک ماه خبر داد.
به گزارش ایلنا در کرج، در دیدار مشترک حمید چیت چیان، وزیر نیرو، سید حمید طهایی اظهار داشت: در این نشست که معاونان وزیر و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان نیز حضور داشتند، موضوعات مهمی پیرامون مصارف آب، مدیریت سدها و رودخانههای منتهی به کرج مطرح شد.
وی که به نمایندگی از مسئولان در این نشست سخن میگفت؛ بیان کرد: سهم اعتبارات تملک دارایی ملی ۸۵ درصد است و فقط ۱۵ درصد آن صرف پروژههای استانی میشود و از سهم استانی نیز نزدیک به ۷۸ درصد در قانون بودجه سالانه تعیین تکلیف شده است.
مهندس طهایی افزود: از سهم اعتبارات استانی تنها ۳ درصد بودجه کل کشور است و مهاجرت روزافزون در این استان موجب کاهش اختیارات جهت برنامههای توسعه محور میشود.
وی تصریح کرد: با تشریح شرایط کنونی در این دیدار خواستار واگذاری مدیریت بخشی از منابع سدهای موجود در استان، جهت صرف در مدیریت رودخانهها و مسیرهای گردشگری شدیم.
استاندار البرز ادامه داد: در صورتی که قسمتی از منابع درآمدی سدها در اختیار استان باشد این اعتبار صرف مدیریت رودخانههای کرج و طالقان و همچنین جمع آوری زبالهها در جاده گردشگری چالوس خواهد شد.
استاندار البرز خاطر نشان کرد: چیت چیان در پی مطالبه ساماندهی فعالیتهای اطراف رودخانه کرج در مسیرهای جاده چالوس و… نیز ضمن موافقت کلی، گروهی کارشناس را مأمور کرد تا نیازهای گردشگری جاده توریستی کرج – چالوس را همچون تأسیسات و مراکز گردشگری مورد نیاز احصاء کنند.
طهایی گفت: برهمین اساس نمایندگانی از دستگاههای استانداری، محیط زیست و میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مأموریت یافتند تا آب منطقهای استان البرز را در تهیه این طرح همراهی کنند.
وی افزود: مقام عالی وزارت نیرو در رابطه با طرح کلی مدیریت و اختصاص بخشی از درآمد نیروگاهی سد کرج، صرف ساماندهی مسیر رودخانه و جمع آوری زبالههای حاشیه رودخانهها و سدها و همچنین با کلیات طرح جابجایی سهم حق سد امیرکبیر به سد طالقان نیز مواقفت داشتند و جزئیات آن را منوط بررسیهای بیشتر کارشناسی دانستند.