مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور:
۹۲ هزار دستگاه انواع ناوگان اتوبوس، مینیبوس و سواری کرایه برای جابهجایی زائران در نظر گرفته شد
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور گفت: بیش از ۱۲ هزار دستگاه اتوبوس، ۴۰ هزار دستگاه مینیبوس و ۴۰ هزار دستگاه سواری کرایه برای جابهجایی زائران اربعین حسینی در ایام اوج سفرها در نظر گرفته شد.
به گزارش ایلنا، احمدرضا عامری با اشاره به مصوبه بعد از ظهر روز گذشته ستاد اربعین مبنی بر اختصاص ۱۰۰ درصد ناوگان اتوبوسی به سفرهای زیارتی اربعین در تاریخهای ۲۵ تا ۲۸ مهرماه، اظهار داشت: در این ایام از مردم تقاضا داریم از سفرهای غیرضروری تا جایی که امکان دارد، اجتناب کنند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور افزود: تا پیش از این حدود ۹ هزار دستگاه ناوگان اتوبوسی برای جابهجایی زوار اربعین در نظر گرفته شده بود که این رقم امروز به بیش از ۱۲ هزار دستگاه رسیده است.
وی ادامه داد: از فردا به مدت چهار روز ۱۰۰ درصد ناوگان اتوبوسی کشور در خدمت سفرهای اربعین قرار میگیرد در این راستا دستور دادهایم ناوگان سواری کرایه و ناوگان مینیبوسی کشور برای جابهجایی مردم در داخل کشور، آماده باشند.
عامری بیان کرد: ۴۰ هزار دستگاه سواری کرایه و ۴۰ هزار دستگاه مینیبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای فعال هستند که در خدمت جابهجایی مسافران در داخل کشور خواهند بود.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور اضافه کرد: این تعداد ناوگان شامل ۱۶۰ هزار صندلی سواری کرایه و ۷۲۰ هزار صندلی مینیبوس است، که جابهجایی مردم در داخل کشور را انجام میدهند و از فردا هم بار ناوگان اتوبوسی را به دوش میکشند.
وی اظهار داشت: در این دو مدل ناوگان، جمعاً ۸۸۰ هزار صندلی و ظرفیت برای جابهجایی مسافران در داخل کشور وجود دارد.
عامری اظهار داشت: ناوگان اتوبوسی برای جابهجایی زوار به پایانههای مرزی اعزام شدهاند، بخشی از آنها هم که در پایانههای مرزی حضور دارند و کلا در این خط بین شهرهای مختلف و چهار پایانه مرزی فعال هستند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور اظهار داشت: ناوگان از نظر خدماتدهی فعلاً هیچ مشکلی ندارد، استقرار آنها در پارکینگهای پایانههای مرزی انجام شده است و تمهیدات لازم برای جابهجایی سریع زوار از پایانههای مرزی اندیشیده شده است.
وی گفت: از امروز تا ۲۹ مهرماه در پایانه مهران سفر بازگشت به صورت دو سفره است، یعنی زائر پس از خروج از مرز مهران، از طریق سرویسهای شاتلی بسته به مقصد نهایی به پایانههای معین کرمانشاه، اندیمشک و همدان منتقل میشوند و در شهرهای مذکور با توجه به زیرساختی که فراهم است بلافاصله به مقاصد نهایی خود زائران اعزام میشوند.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری کشور با تأکید بر اینکه زائران حتماً توزیع زمان سفر در برگشت داشته باشند، اضافه کرد: قرار نیست زوار حتماً روز اربعین و یا بعد از ظهر اربعین به کشور بازگردند، بلکه میتوانند زودتر و یا روزهای پس از اربعین به کشور بازگردند.