مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس:
اطلاعات فروش محمولههای پتروشیمی سری است/ متاسفانه کمتر از ده نفر باور دارند که در جنگ اقتصادی هستیم

ربیعی گفت: در جنگ ما باید به سربازان اعتماد کنید و نتیجه آن را ببینید، تولید و صادرات ادامه پیدا کند. نتیجه آن ریالی است که در صورتهای مالی وارد میشود و سودی که نصیب شرکت میشود، اینکه میگویند سود شرکت ناشی از افزایش نرخ ارز است درست نیست، تنها ۴۰ درصد سود ما از این محل است و ۶۰ درصد آن ناشی از عملکرد سربازان ماست.
به گزارش ایلنا، جعفر ربیعی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مجمع عمومی این هلدینگ گفت: موضوع طلب هلدینگ خلیج فارس از شرکت بازرگانی پتروشیمی با آنچه در دادگاه این شرکت مطرح است متفاوت است، در این دادگاه شرکت بازرگانی پتروشیمی متهم به اخلال اقتصادی است و شاکی مدعی العموم است.در جریان این کیفرخواست هلدینگ به سوالات متعدد پاسخ داد از جمله بخش طلبهایی است که هلدینگ خلیج فارس از این شرکت دارد که ۴۱۳ میلیون دلار است نه سه میلیارد دلار که بعضاً مطرح شده و این شامل طلبها شرکتهای نوری، پارس و بندر امام است.این مطالبه مورد تایید حسابرس هم قرار گرفته است.
وی افزود: این اطلاعات به بازپرس و دادستان گفته شده منتهی دادگاهی که الان در حال برگزاری است موضوعش چیز دیگری است و نه مطالبات ما، مطالبات ما باید از طریق داوری وصول شود و حقوقی ما بیش از سه سال پیش و قبل از این دادگاه وارد فرایند داوری شده است.قاضی چندین مورد از ما اطلاعات خواستند و ما به دادگاه ارایه دادیم.هیچ فسادی در این مورد در هلدینگ رخ نداده و اگر قرار بود فسادی در این خصوص رخ دهد.
ربیعی تصریح کرد: ما فرایند داوری را طبق قراردادها ادامه میدهیم و البته همکاری را با دادگاه ادامه میدهیم، بعد از پایان این دادگاه راه برای ما باز میشود تا مطالبات را از طریق داوری وصول کنیم.
وی ادامه داد: هلدینگ خلیج فارس تحت تحریم آمریکا قرار دارد و ما در یک جنگ اقتصادی جدی هستیم و متاسفانه کمتر از ده نفر باور کردند که واقعا در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ تلفات دارد، غنائم دارد، سختی دارد، سربازان ما در این جنگ بخش تولید و فروش است.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: نمیتوانیم اطلاعات مربوط به شرکت تجارت صنعت که شرکت صادراتی ماست را ارائه بدهیم، اینکه شرکت ما به چه کسانی می فروشد، به چه طریقی میفروشد، به چه نرخی میفروشد و به دست خریدار میرسد و ارز را چگونه وارد سامانه نیما میکند اینها اطلاعات سری کشور است. من به عنوان مدیر عامل خلیج فارس حاضرم به زندان بروم اما این اطلاعات را عمومی اعلام نکنم.
وی افزود: افشای این اطلاعات بدین معناست که کشور را از چند میلیارد دلار صادرات محروم کنیم، معنی آن این است که کسی نمیتواند داروی سرطانی وارد کشور کند، اگر فکر میکنید داروهای سرطان با پول نفت وارد کشور میشود اشتباه است، این داروها با ارزیکه ما وارد سامانه نیما میکنیم تامین میشود.
ربیعی خاطرنشان کرد: در جنگ ما باید به سربازان اعتماد کنید و نتیجه آن را ببینید، تولید و صادرات ادامه پیدا کند. نتیجه آن ریالی است که در صورتهای مالی وارد میشود و سودی که نصیب شرکت میشود، اینکه میگویند سود شرکت ناشی از افزایش نرخ ارز است درست نیست، تنها ۴۰ درصد سود ما از این محل است و ۶۰ درصد آن ناشی از عملکرد سربازان ماست.
وی یادآور شد: من به عنوان مسئول هلدینگ خلیجفارس عرض میکنم تا زمانی که تحریمهای ظالمانه ادامه پیدا میکند و دشمن تکتک کارهای ما را رصد می کند و کشتی به کشتی محموله به محموله و مشتری و مشتری ما را میخواهد از صادرات محروم کند بنده اطلاعات صادرات از فروش، مشتری، میزان ارز، نگهداری و انتقال محصول را سری فرض میکنم مسئولیتش را میپذیرم و به هیچ احدی جز مسئولین مربوطه بسیار بسیار انگشت شمار اطلاعات نمیدهم.
ربیعی گفت: درباره پرونده شرکت بازرگانی پتروشیمی چند نکته مهم وجود دارد، اول اینکه هلدینگ خلیج فارس مدعی است و متخلف نیست، دوم اینکه این پرونده مربوط به سالهای ۹۰ و ۹۱ است. آن ۴۱۳ میلیون دلار که در مرحله داوری قرار دارد که مربوط به بعد از سال ۹۲ است. به آن دادگاه ما اطلاعات کافی دادیم و به نوعی مدعی هستیم که اگر این تخلفات رخنمیداد سود نصیب هلدینگ خلیج فارس میشد.
وی افزود: با اطلاعاتی که ما به قاضی محترم پرونده و بازپرس محترم و دادگستری داریم اگر انشالله منجر به نتیجه شود به احتمال بسیار زیاد برای خلیج فارس عائدی خواهد داشت که عدد آن منوط به حکم دادگاه است.بعد از این دادگاه روند داوری ما مربوط به ۴۱۳ میلیون دلار بعد از سال ۹۲ سرعت خواهد گرفت.