حسین شیرزاد خبرداد:
پرداخت وام قرضالحسنه به کشاورزان
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی گفت: با یکی از بانکهای قرضالحسنه تفاهمنامهای را امضا کردهایم تا امکان پرداخت وامهای کمبهره به کشاورزان مهیا شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا حسین شیرزاد در مراسم امضاء تفاهمنامه همکاری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با یکی از بانکهای قرضالحسنه با تاکید بر اینکه این تفاهمنامه با هدف تامین مالی تسهیلات قرض الحسنه کمبهره به امضاء میرسد اظهار کرد: یکی از بزرگترین مشکلات بخش کشاورزی تامین مالی با بهره پایین است که امروزه کمتر بانکی حاضر به پرداخت تسهیلات با این ویژگی است.
شیرزاد ادامه داد: در تفاهمنامه مذکور برای تامین مالی اتحادیه و تشکل های بخش کشاورزی برای پرداخت تسهیلات کم بهره شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است.
شیرزاد در تشریح این ویژگی ها بیان کرد: اتحادیه و تشکل های بخش کشاورزی می تواند براساس سقفی که بانک قرض الحسنه مشخص می کند وام به کشاورزان و فعالین این حوزه پرداخت کند.همچنین اتحادیه و تشکل ها امکان مشارکت در پرداخت وام ها را دارند تا تعداد بیشتری از کشاورزان از این تسهیلات بهره مند شوند .
وی با اشاره به اعضاء 5 میلیونی اتحادیه های بخش کشاورزی تاکید کرد: با مشورتی که با اتحادیه ها داشتیم به این نتیجه رسیدیم که تسهیلات پرداختی توسط بانک قرض الحسنه می تواند در تامین نهادهای کشاورزی از جمله کود، سم و بذر کمک بسیاری خوبی به کشاورزان داشته باشد.
شیرزاد تاکید کرد: این تسهیلات همچنین می تواند به اعضاء اتحادیه در ایجاد و توسعه کسب و کارهای خود کمک کند.
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی در ادامه سخنان خود ضمن امیدواری درباره نتایج مثبت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بخش کشاورزی صرف این تسهیلات در بخش های جدید از جمله استارت آپ های کشاورزی را از دیگر اهداف مد نظر پرداخت این تسهیلات عنوان کرد.
در ادامه این مراسم مرتضی اکبری مدیرعامل یکی از بانک های قرض الحسنه حاضر در امضاءاین تفاهمنامه با تاکید بر اینکه بااین تفاهمنامه جامعه هدف بانک ها گسترش می کند اظهار کرد: البته پرداخت وام قرض الحسنه به بخش اشتغال روستایی و خانه های روستایی قبل از این نیز سابقه داشته است اما این بار شکل جدی تری به خود گرفته است.
وی ادامه داد:در این تفاهمنامه 14 اتحادیه کشاورزی با بانک قرض الحسنه تعامل خواهند داشت و کارمزدی که در نظر گرفته شده برای این تسهیلات 4 درصد است.
اکبری در توضیح نحوه مشارکت اتحادیه ها با بانک های قرض الحسنه عنوان کرد: در مدل اول مشارکت اتحادیه ها تا 200 میلیون تومان تسهیلات با سود 4 درصد دریافت می کنند در مدل دوم اتحادیه ها حساب جاری اشان را نزد بانک قرض الحسنه متمرکز می کند تا امکان پرداخت تسهیلات از 30 میلیون تا 50 میلیون تومان با کارمزد صفر تا 4 درصد فراهم شود.
وی زمان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه را به محض اولین گردش حساب توسط اتحادیه ها اعلام کرد .
اکبری همچنین از ورود بانک قرض الحسنه به بیمه بخش کشاورزی طی یک تفاهمنامه سه جانبه خبرداد.
وی در پایان سخنان خود مدت زمان اعتبار تفاهمنامه به امضا رسیده شده را دوسال عنوان کرد.
به گزارش ایلنا، تفاهمنامه همکاری پرداخت تسهیلات قرضالحسنه با هدف حمایت از بخش کشاورزی و تولید روستایی امروز بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و مدیرعامل یکی از بانکهای قرض الحسنه به امضاء رسید.