خبرگزاری کار ایران

تغییرات ۱۰ ساله تولید اقلام خوراکی برای هر ایرانی

تغییرات ۱۰ ساله تولید اقلام خوراکی برای هر ایرانی
کد خبر : ۶۴۲۱۳۷

مرکز آمار ایران متوسط تولید برخی اقلام خوراکی به ازاء هر ایرانی در سال ۹۵ را نسبت به سال ۸۵ اعلام کرد.

به گزارش ایلنا؛ در این گزارش آمده است: متوسط تولید گوشت قرمز ١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢٦ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.

به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٢٥ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٥٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٣٩ درصد افزایش یافته است.

به طور متوسط در سال ١٣٨٥، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ١٣٩٥، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢٦ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به‌ ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ٥٧ کیلو تخم مرغ تولید شده که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز