مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا در پاسخ به ایلنا؛
خروج آسمان ایر از ماده 141 / اشتغالزایی 30 هزار نفری با ورود هواپیماهای جدید/ بویینگ فاینانس تمام هواپیما را بر عهده گرفت
مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا با بیان اینکه خوشبختانه شرکت آسمان ایر از ماده 141 خارج شده است گفت: ورود هواپیماهای جدید برای 30 هزار نفر اشتغال ایجاد میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، ولی آذروش در نشست خبری حاشیه بازدید از ناوگان آسمانایر با بیان اینکه خوشبختانه شرکت هواپیمایی آسمان متعلق به بازنشستگان کشور، از ماده 141 خارج شده است، گفت: توانستیم با برنامهریزی و با مدیریت آقای ربیعی در راس امور، این شرکت را از زیاندهی خارج کنیم.
وی ادامه داد: امروز مفتخر هستیم اعلام کنیم که توانستیم بدون تعدیل نیرو به اهداف خود در حوزه توسعه این شرکت برسیم و برای تمام نیروهای انباشته دورههای آموزشی برگزار کنیم تا بخش نیروی انسانی از ناکارآمدی خارج شوند.
مدیرعامل هولدینگ آتیه صبا با اشاره به توانایی شرکت آسمان ایر در جهت تعمیر موتور هواپیما اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم این ایرلاین اخذ توانایی دانش تعمیر موتور هواپیما بوده است و امروز تمام تعمیرات اساسی موتور که در سالهای گذشته باید در خارج از کشور انجام میشد، در شرکت هواپیمایی آسمان انجام میشود.
آذروش تاکید کرد: تاکنون توانستهایم موتور 12 فروند هواپیما را تعمیر اساسی کنیم بنابراین بخشی از ناوگان زمینی کشور میتوانند فعال شوند.
وی با بیان اینکه 50 موتور هواپیما به مجموعه شرکت هواپیمایی آسمان اضافه شده است، ادامه داد: خوشبختانه امروز ناوگان هوایی آسمان ایر از هشت فروند هواپیما به 25 فروند هواپیما رسیده است و توانستیم 15 فروند هواپیمای ملکی را به ناوگان اضافه کنیم.
مدیرعامل هولدینگ آتیه صبا با بیان اینکه توسعه ناوگان آسمان ایر در دستور کار ما قرار دارد، گفت: هدف ما این است که بتوانیم از فضای برجام نهایت استفاده برای توسعه ناوگان هوایی ایران ایر را داشته باشیم. از این رو قرارداد خرید 30+30 فروند هواپیما را با شرکت بوئینگ اخیرا به امضا رساندهایم که امیدواریم برای ورود هواپیماهای جدید مشکلی به وجود نیاید.
آذروش ادامه داد: یکی از مشکلات ما در این مجموعه پرداخت حقوق کارکنان بوده است که خوشبختانه امروز نه تنها در این زمینه موفق عمل کردهایم بلکه در کنار آن به توسعه نیروی انسانی پرداختیم.
وی با تاکید بر اینکه افزایش سطح ایمنی و ارتقای سطح سلامت و استفاده بهینه مردم از ناوگان حمل و نقل از سیاستهای مورد توجه ما است، گفت: خوشبختانه آسمان ایر در حوزه جابجایی مسافر در بسیاری از فرودگاهها از جمله فرودگاه مهرآباد رتبه اول را دارد.
وی ادامه داد: همچنین در شرکت آتیه صبا در حال تدوین اپلیکیشنی هستیم برای ایجاد سامانه یکپارچه گردشگری که بتوانیم خدمات یکپارچه گردشگری با استفاده از ناوگان هوایی، ریلی و 65 هتل در اختیار و به مردم ارائه کنیم.
وی افزود: بهسازی و نوسازی هتلهای در اختیار این هلدینگ از برنامههای ما بوده و توانستیم 65 هتل را نوسازی و بازسازی کنیم.
وی با تاکید بر برنامههای هلدینگ آتیه صبا برای خروج شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ از ماده 141 گفت: با حمایتهای آقای ربیعی توانستیم مشکل زیاندهی برخی از شرکتهای زیرمجموعه را رفع کنیم. یکی از این شرکتها کفش ملی بوده است که در جهت حمایت از تولید و اشتغال امروز بسیاری از مشکلات این شرکت رفع شده است و شاهد افزایش ارائه خدمات مطلوب در این شرکت هستیم.
وی با تاکید بر اینکه سیاست ما توقف اقدامات و فعالیتهایی است که توجیح اقتصادی ندارد گفت: با توجه به اصل 44 قانون اساسی موضوع حمایت از سرمایه گذار بخش خصوصی را دنبال میکنیم و در این راستا انحلال و یا ادغام شرکتهایی که توجیح اقتصادی ندارند را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با تاکید بر اینکه امروز بسیاری از صندوقها در وضعیت بحرانی قرار دارند گفت: سیاست ما این است که بتوانیم شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ را از ماده 141 خارج کنیم و در این راستا موضوع وصول مطالبات شرکتهای زیرمجموعه را دنبال کردهایم.
مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا تاکید کرد: در این راستا خوشبختانه بخشی از مطالبات شرکتهای زیرمجموعه اعم از مسائل حقوقی و املاک بالغ بر 200 میلیارد تومان محقق شده است و این روند ادامه دارد.
وی همچنین با اشاره به پیگیری قرارداد خرید 60 فروند هواپیمای بوئینگ مک اظهار داشت: همانطور که گفتهام قرارداد خرید 30+30 فروند هواپیمای بوئینگ اخیرا به امضا رسیده است و اگر شیطنتهایی آقای ترامپ ادامه پیدا نکند این هواپیماها وارد ناوگان کشور میشود.
وی افزود: شیطنتهای آقای ترامپ مشکلات عدیدهای را هم برای آمریکا ایجاد کرده است و اقدام آقای ترامپ برای و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت یک افتضاح سیاسی برای این کشور به بار آورده است.
آذروش همچنین در باره تامین مالی قرارداد خرید هواپیماهای بوئینگ گفت: فاینانس هر 30 فروند هواپیما را شرکت بوئینگ برعهده گرفته است و اولین فروند سال 2030 وارد کشور میشود.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه امروز میزان بدهیهای شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ چقدر است، گفت: خوشبختانه اقدامات ارزشمندی در راستای کاهش بدهیهای شرکت آسمان ایر انجام شده است پیش از این که این شرکت 1200 هزار میلیارد تومان زیان انباشته داشته است که خوشبختانه عمده این بدهیها تسویه شده است و در حال تلاش هستیم بدون کاهش سطح خدماتدهی مردم این بدهیها را تسویه کنیم.
وی ادامه داد: یکی دیگر از شرکتهای این هلدینگ که در وضعیت بحرانی قرار دارد شرکت آپادانا ترام است که بیش از هزار میلیارد تومان بدهی دارد. و در تلاش هستیم که این بدهیها را تسویه کنیم.
وی همچنین در پاسیخ به سوال دیگر خبرنگرا ایلنا مبنی بر اینکه ورود 30 فروند هواپیما چه تعداد اشتغالزایی در کشور ایجاد میکند گفت: پیشبینی شده است که ورود این تعداد هواپیما به طور مستقیم و غیرمستقیم 30 هزار اشتغال در سطح کشور ایجاد کند.