کریمی در نشست هماندیشی اقتصادی و کسب و کارهای ایرانی:
طرحریزی علمی دلیل کسب دو جایزه بینالمللی در اجلاس کوالالامپور/ ایدههای دست نخورده برای ورود به بازار جهانی جدی گرفته شوند
به گزارش خبرنگار ایلنا، «مهدی کریمی» قائم مقام دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی با حضور در نشست هماندیشی اقتصادی و کسب و کارهای ایرانی با اشاره به تاریخ و اهداف تاسیس این دبیرخانه اظهار کرد: دبیرخانه و فدراسیون توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی حدود 3 سال است که تشکیل شده و مراکز زیر مجموعه آن مانند مرکز توسعه کسب و کارهای اسلامی، مرکز برندها و نشانهای بینالمللی و همچنین مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی هر ساله و بر اساس نقشه راه مشخص خود راهبردهایی را تبیین و نسبت به پیگیری آن اقدام میکنند که یکی از آنها حضور موثر در رویدادهای جهانی است.
وی ادامه داد: یکی از رویدادهایی که در روزهای اخیر برگزار شد، هشتمین اجلاس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام بود که در مرکز تجارت جهانی شهر کوالالامپور مالزی رگزار شد و دو تن از نمایندگان دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی موفق به کسب دو جایزه بینالمللی شدند.
کریمی در تشریح دلایل کسب دو جایزه مذکور توسط نمایندگان دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی بیان کرد: سرکار خانم «سیده فاطمه مقیمی» به عنوان سخنران و کاندیدای دریافت جایزه زنان جهان اسلام در این اجلاس حضور داشتند و مفتخر به دریافت این جایزه شدند و در ادامه آقای دکتر «فرشید گلزاده» مدیر عامل فروشگاههای زنجیرهای رفاه موفق به دریافت لوح و جایزه کارآفرین نوآور کشورهای اسلامی شدند.
وی افزود: حضور نمایندگان جمهوری سلامی ایران در اجلاس کوالالامپور را باید یکی از دریههای ورود به عرصه جهانی در محور اقتصاد و دانش بومی که منجر به درآمدزایی در سطح بینالمللی میشود دانست. باید توجه داشته باشیم که جهان امروز، میدان ارتباطات و مناسبات در مقیاس بینالمللی است و حضور در گستره مذکور بیش از پیش حیاتی قلمداد میشود.
قائم مقام دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی در پایان با تاکید بر لزوم حمایتهای همهجانبه از ایدهها و طیفهای مختلف جامعه برای راهیابی به رویدادهای جهانی عنوان کرد: هماکنون بسیاری از ایدهها و طرحهای مفید ایرانی – اسلامی وجود دارد که به آنها پرداخته نشده است. به عنوان مثال بحث گردشگری سلامت و همچنین نشانسازی اسلامی و بومی از موضوعاتی است که کشورمان به دلیل وجود پتانسیلهای مفید و فراوان میتواند میداندار آن در منطقه غربآسیا و در میان کشورهای اسلامی جهان باشد. لذا برای تحقق چنین موضوعی علاوه بر حمایت، باید به سمت پژوهش و کادرسازی علمی و تخصصی در این زمینهها گام برداریم.