رئیس اتحادیه دارندگان قنادی:
حذف حریم صنفی موجب رقابت ناسالم در فضای کسب و کار شده است/ میتوانیم صادرات بیشتری داشته باشیم
علی بهرمند گفت: میتوانیم صادرات بیشتری داشته باشیم و سهم بیشتری از چرخه اقتصادی کشور و ارزآوری را بر عهده بگیریم.
علی بهرمند رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات گفت: واحدهای تولید شیرینی امسال با توان بیشتری در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران شرکت داشتند.
در این نمایشگاه که شانزدهمین دوره برگزاری آن برگزار شد حدود 400 غرفه دار حضورداشتند.
وی با بیان این که تولیدکنندگان در این زمینه پتانسیل و ظرفیت بالایی دارند افزود: میتوانیم صادرات بیشتری داشته باشیم و سهم بیشتری از چرخه اقتصادی کشور و ارزآوری را بر عهده بگیریم.
وی تصریح کرد: کیفیت بالا، سرعت عمل، تازگی و مرغوب بودن مواد غذایی مهم ترین عوامل رشد و توسعه در این صنف است.
بهرمند در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به مطالبه اصلی صنف قنادان در زمینه حریم صنفی گفت: حذف حریم صنفی موجب رقابت ناسالم در فضای کسب و کار شده است و با توجه به اشراف وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به امور تجارت؛ امیدوار هستیم قانون حریم صنفی مجددا در محیط کسب وکار اجرا شود.
وی ادامه داد: معرفی آخرین دستاوردهای داخلی و خارجی این صنعت، تبادل اطلاعات شرکتهای داخلی و خارجی، جذب سرمایهگذاری، رونق تولید، توسعه صادرات، معرفی منابع انسانی، اشتغالزایی و تبلیغات و آگاهی بخشی به بازدیدکنندگان از مهمترین اهداف برگزاری نمایشگاه بینالمللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات بوده است.
وی در پایان گفت: از مسئولین درخواست حمایت بیشتر داریم چون توانمندی ما در این صنف چشمگیر است و میتوانیم ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.