خبرگزاری کار ایران

پروژه تولید گازوییل یورو4 پالایشگاه تبریز تا چند ماه آینده به بهره برداری می رسد

پروژه تولید گازوییل یورو4 پالایشگاه تبریز تا چند ماه آینده به بهره برداری می رسد
کد خبر : ۵۰۱۴۳۲

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پالایشگاه تبریز در کنار فعالیت های اصلی این شرکت، خود را متعهد به رعایت الزامات محیط زیستی و مسئولیت های اجتماعی می داند.

به گزارش ایلنا، غلامرضا باقری دیزج در مراسم کاشت دو هزار اصل نهال در منطقه کجوار تبریز افزود: امروزه توجه به مسئولیت های اجتماعی یکی از مقوله های مهمی است که همه صنایع تولیدی و حتی خدماتی باید نسبت به آن توجه داشته باشند .

وی ادامه داد: هرچند وظیفه برخی صنایع همچون پالایشگاه خدمات رسانی است، این صنایع نیز نسبت به محیط اطراف و جامعه خود نمی توانند بی تفاوت باشند و در این راستا پالایشگاه تبریز اقدامات مهمی انجام داده است.

باقری با اشاره به اینکه 90 درصد فرآورده های پالایشگاه تبریز خدماتی است، اظهار کرد: شرکت پالایش نفت تبریز در انجام طرح ها و پروژه های مختلف خود نسبت به موضوعات زیست محیطی توجه دارد.

وی ادامه داد: پالایشگاه تبریز با 265 میلیون یورو پروژه بنزین سازی توانسته است بنزین با کیفیت در منطقه ارائه دهد که این امر موجب کاهش آلودگی هوا و افزایش بهداشت محیط زیست در شهر تبریز شده است.

مدیرعامل پالایشگاه تبریز اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات زیست محیطی این شرکت اجرای پروژه تولید گازوییل فاقد گوگرد با استاندارد یورو چهار به ارزش 100 میلیون یورو است که در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

وی در خصوص مازوت به دست آمده از فراورده های این شرکت، گفت: مازوت به دلیل دارا بودن گوگرد بسیار در منطقه مورد استفاده قرار نمی گیرد و تمامی آن صادر می شود.

باقری با تاکید بر اینکه در راستای بهبود کیفیت محصولات تولیدی در پالایشگاه تبریز اقدامات بسیار زیادی انجام شده است، گفت: کنترل فرآیند و به حداقل رساندن آبهایی که در حوضچه تبخیر می شود از جمله اقداماتی است که انجام گرفته است.

وی ادامه داد: توانسته ایم آبهای تبخیری در حوضچه را از 80 مترمکعب در سال گذشته به 40 متر مکعب کاهش دهیم که با این کار 50 درصد تلفات آب شرکت کاهش یافته و ضمن اینکه صرفه جویی در منابع است از انتشار آلودگی نیز جلوگیری شده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز تاکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده طی دو سال آینده از ورود تمام آبها به حوضچه جلوگیری خواهد شد و این آبها به سیستم باز خواهند گشت.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز