آیا بهرهبرداری از جنگلهای شمال کشور توسط شرکت زیر مجموعه آستان قدس ادامه دارد؟
پس از اظهارات ابتکار مبنی بر اینکه "دستور توقف کامل بهرهبرداری از جنگل داده شده است"، ابراهیم رییسی-تولیت آستان قدس رضوی- درهمایش تجلیل از محیط بانان برتر کشوری از توقف بهره برداری از جنگل ها از سوی شرکت های وابسته به آستان قدس رضوی خبرداد و گفت: بهره برداری از جنگل ها را در شأن آستان قدس رضوی نمیدانیم .
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، بر اساس سیاست دولت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگلها و مراتع کشور، مبنی بر واگذاری امور به بخش خصوصی و مشارکت دادن صاحبان صنایع مرتبط با جنگل در حفظ، حراست، احیا، بازسازی و بهره برداری بهینه از جنگلها، در سال ۱۳۶۵ و با موافقت تولیت آستان قدس رضوی، «شرکت کشاورزی و عمران جنگلهای قدس رضوی» تأسیس و به ثبت رسید، بنا بر این یکی از مهمترین وظایف این شرکت که احیا جنگل ها عنوان شده از طرف آستان قدس رضوی به این شرکت سپرده شده است.
یکی از مشکلاتی که در ابتدای دولت یازدهم وجود داشت بهره برداری از جنگل های کشور بود. به همین خاطر معصومه ابتکار-رییس سازمان حفاظت از محیط زیست- وعده پیگیری طرح توقف بهرهبرداری از جنگلهای شمال در دولت یازدهم را داد که در ادامه موجب شد معاون رئیس جمهوری از توقف داوطلبانه یکی از بزرگترین بهره برداران جنگل در شمال ایران خبر دهد.
پس از اظهارات ابتکار مبنی بر اینکه "دستور توقف کامل بهرهبرداری از جنگل داده شده است"، ابراهیم رییسی-تولیت آستان قدس رضوی- در همایش تجلیل از محیط بانان برتر کشوری از توقف بهره برداری از جنگل ها از سوی شرکت های وابسته به آستان قدس رضوی خبرداد و گفت: بهره برداری از جنگل ها را در شأن آستان قدس رضوی نمیدانیم.
اظهارات تولیت آستان قدس رضوی در حالی مطرح شد که طبق گزارش ساکنین محلی در حال حاضر شرکت وابسته به آستان قدس رضوی در حال بهره برداری از جنگل ویسر است که در بخش کجور واقع شده است؛ همچنین طبق گزارش ساکنان محلی بهره برداری از جاده جنگلی صدا و سیما که به خاطر دکل های صدا سیما این اسم را برای آن انتخاب کرده اند و در شهر کلار آباد واقع شده است نیز ادامه یافته است.
از آستان قدرس رضوی انتظار میرود پاسخ دهد که آیا این گزارش ساکنان محلی در خصوص تدوام بهرهبرداری از جنگلهای شمال کشور صحت دارد یا خیر؟ و اگر صحت دارد مجوز آن از سوی چه نهادی صادر شده است؟