خبرگزاری کار ایران

فراخوان حمایت از شرکت‌های بازی‌سازی برای حضور در نمایشگاه گیمزکام آلمان 2017

فراخوان حمایت از شرکت‌های بازی‌سازی برای حضور در نمایشگاه گیمزکام آلمان 2017
کد خبر : ۴۷۸۹۶۷

بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای طبق روال هر ساله، پاویون ایران را در بزرگ‌ترین نمایشگاه بازی اروپا یعنی گیمزکام آلمان تشکیل می‌دهد که شرکت‌های بازی‌سازی نیز می‌توانند با استفاده از بسته‌های حمایتی در این نمایشگاه حضور داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در پاویونی که برای ایران در نظر گرفته شده امکان حضور سه شرکت ایرانی با غرفه‌های ۱۵ متری همانند سال گذشته وجود دارد.

شرکت‌های متقاضی غرفه باید موارد زیر را به پست الکترونیک امور بین‌الملل بنیاد به نشانی contact@ircg.ir ارسال نمایند:

  • محصول یا محصولاتی که برای عرضه می‌خواهند در نمایشگاه ارائ هدهند.
  • ارسال برنامه حضور به زبانان گلیسی. این برنامه باید شامل اهداف حضور، برنامه دقیق و جلسات بالقوه‌ای که می‌خواهند تنظیم نمایند باشد.
  • مشخص کردن نماینده‌­ی شرکت برای حضور در نمایشگاه که به زبان انگلیسی نیز مسلط باشد.

براساس بسته‌ی حمایتی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای متقاضیان غرفه در نمایشگاه گیمزکام آلمان، از هزینه اجاره غرفه‌ی ۱۵ متری که ۲۴۰۰ یورو است، نیمی از آن یعنی ۱۲۰۰ یورو توسط بنیاد پرداخت می‌شود و مابقی به عهده شرکت متقاضی خواهد بود.

همچنین بنیاد کمک هزینه‌ی ۶۰۰ یورویی بابت هزینه بلیت پرواز و هتل را به یک نفر از اعضای شرکت متقاضی پرداخت خواهد کرد.

علاوه بر غرفه، بنیاد از ۸ متقاضی که تنها می‌خواهند بازدید تجاری از نمایشگاه گیمزکام آلمان داشته باشند نیز حمایت می‌کند. افراد علاقه‌مند برای استفاده از این حمایت بایستی موارد زیر را به ایمیل contact@ircg.ir ارسال نمایند:

  • محصول یا محصولاتی که برایعرضه می‌خواهند در نمایشگاه ارائه دهند.
  •  ارسال برنامه حضور به زبان انگلیسی. این برنامه باید شامل اهداف حضور، برنامه دقیق و جلسات بالقوه‌ای که می‌خواهند تنظیم نمایند باشد.

بسته‌ی حمایتی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای متقاضیان بازدید تجاری؛ ارائه‌ی بلیت تجاری (Business Pass) نمایشگاه و همچنین کمک‌ هزینه ۶۰۰ یورویی بایت هزینه بلیت پرواز و هتل خواهد بود.

متقاضیان جهت ارسال درخواست‌های خود تا روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا موارد خواسته شده را ارسال کنند. پس از آن درخواست‌ها در شورای ارزیابی، متشکل از نخبگان صنعت کشور و نماینده‌ی بازی­ سازان ارزیابی و انتخاب خواهند شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز