خبرگزاری کار ایران

نامه بنیانگذار مجموعه بهروز به رئیس قوه قضائیه

نامه بنیانگذار مجموعه بهروز به رئیس قوه قضائیه
کد خبر : ۴۷۳۹۹۹

مدیرعامل «اتحادیه مرکزی هماهنگی و نظارت بر تعاونی های صنعت و معدن» نیز در نامه ای به بسته شدن کارخانه تولیدی «درآسا» به نهادهای مرتبط گلایه کرده است

به گزارش ایلنا، واحد صنعتی تولید منسوجات «دُر آسا» که در محوطه انبار و مرکز پخش صنایع غذایی بهروز قرار دارد در پی اختلاف مالی مدیران جدید این واحد غذایی با بنیانگذار و مالک پیشین «بهروز»، تعطیل شد و تمامی آنچه در این واحد بوده بنا بر گزارش مسئولان قضایی به ارزش تقریبی یکصد میلیارد ریال شبانه تخلیه و به نقطه دیگری برده شده است.

ریشه این اختلافات، عدم اجرای تعهدات مدیران جدید «بهروز» به مدیریت پیشین است که باید ظرف 3 ماه انجام می گردید اما پس از 6 سال هنوز عمل نشده است.

واحد صنعتی «دُر آسا» که با مدیریت «بهجت مجیدی نامی» یکی از زنان کارآفرین کشور اداره می شود، یک پیشینه خوشنام 15 ساله دارد. ویژگی آن نیز حضور و فعالیت زنان در تمام بخش های مدیریتی و تولیدی است که در زمینه منسوجات فعالیت دارد.

گفتنی است حدود 15 سال پیش در محوطه مرکز پخش و انبار «بهروز»، واحد تولیدی «درآسا» با مدیریت خانم «بهجت مجیدی نامی» همسر بهروز فروتن بنیانگذار «بهروز» راه اندازی گردید که تمامی مدیران و کارکنان آن زن هستند. به ویژه بنا بر باور و اندیشه کارآفرینی خانم «نامی»، بخشی از کارکنان را زنان سرپرست خانواده تشکیل می دهند.

حوزه فعالیت خانم نامی که از چهره های شاخص عرصه کارآفرینی به شمار می رود، تنها در همین واحد محدود نمی گردد. ایجاد واحد های خوشه ای کار در منزل ها برای زنان، راه اندازی موسسه کارآفرینی خیریه در رستم آباد رودبار، ریاست کمیته زنان خانه صنعت و معدن ایران و . . . از آن جمله است.

پس از واگذاری «بهروز» بنابر تعهدات مدیریت جدید، «درآسا» همچنان به فعالیت خود ادامه می داد. اختلافات ناشی از عدم اجرای تعiدات مدیران جدید، به مراجع قضایی کشانده شد و در مرحله نخست، شعبه 21 شورای حل اختلاف، ابتدا رای به حکم تخلیه می دهد که اعتراض و ارایه مدارک، منجر به صدور ابطال حکم تخلیه از سوی شعبه 1 دادسرا می گردد. اما مدیریت جدید بهروز بی اعتنا به این حکم ابطال، دست به تخلیه  می زند. در روز های شب عید و در یک عملیات شبانه و بدون آگاهی قبلی، کلیه دستگاه ها، ماشین آلات، انبارهای مواد مصرفی و تولیدات و حتی گاوصندوق های حاوی منابع مالی و اسناد شرکت از سوی مدیران جدید «بهروز» تخلیه گردیده است.

نماینده محترم شعبه 21 حل اختلاف تهرانسر  پس از این رخداد، با حضور در محل، بازدید و گزارشی تهیه کرده است. پلیس نیز در محل حضور می یابد اما از ورود آنان جلوگیری می شود.

مدیر کارخانه «درآسا» در شکایت نامه ای به آیت الله لاریجانی ریاست محترم قوه قضاییه برای رسیدگی به این مورد، ضمن دادخواهی یادآور شده است: در شرایطی که مقام معظم رهبری همواره بر ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی تاکید دارند و در پیام نوروزی اخیرشان نیز، گسترش و حمایت از تولید داخلی را به عنوان یک راهکار مناسب، توصیه  فرمودند، آیا تخلیه و تعطیلی یک واحد صنعتی که برای بیش از 50 تن از زنان سرپرست خانواده، اشتغالزایی کرده است، می تواند در راستای پیروی از این فرمایش و دستور سازنده معظم له باشد؟

تخلیه غیر قانونی اموال «درآسا» در حالی صورت گرفته است که این واحد برای ارائه محصول به 4 نمایشگاه و همچنین تامین نیاز چند مرکز خیریه آماده شده بود. جابه جایی منابع مالی این شرکت نیز سبب شده است کارکنان از دریافت دستمزد پایان سال خود، محروم بمانند در حالی که بسیار به آن نیاز داشته اند.

در بخش دیگری از نامه بنیانگذار «درآسا» به رییس محترم قوه قضاییه می خوانیم: همانگونه که آگاه هستید ایجاد یک واحد شغلی حدود 200 میلیون تومان سرمایه نیاز دارد، از طرفی، درگیری ها و سختی های تولید، در صورت نبود پشتیبانی دولت، خود به تنهایی می تواند یک کارآفرین و تولید کننده را از پای درآورد. حال تعطیلی این واحد ویژه زنان با بیش از 50 تن، آیا در شرایط کنونی به سود اقتصاد و صنعت کشور است؟

خانم مجیدی نامی می افزاید: این واحد صنعتی را با هدف ایجاد شغل برای زنان در مناطق محروم راه اندازی کرده ام سن و سال من، سرمایه اندوزی را بر نمی تابد و هدفم یک فعالیت غیر انتفاعی  برای خیریه هاست. بستن یک واحد صنعتی فعال آنهم در روزهایی که کارگران بیشتر از هر زمان نیاز به احساس امنیت اجتماعی و اقتصادی دارند، آیا سبب مخدوش کردن اعتماد آنان به مجموعه مدیران ارشد و تصمیم گیران کشور نمی گردد؟

در این زمینه باید یادآور شد «بهجت مجیدی نامی» مالک «درآسا» همسر «بهروز فروتن» بنیانگذار گروه صنایع غذایی «بهروز» است که حدود 35 سال در صنعت غذای کشور با فعالیت های پژوهشی و تولید مواد غذایی سالم بر سر سفره خانواده ها حضور خوشنام داشته و به عنوان پاداش نیز بیش از 400 تندیس، لوح تقدیر و سپاسنامه از روسای جمهور، وزارتخانه ها، دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز بین المللی دریافت داشته است.

مدیرعامل «اتحادیه مرکزی هماهنگی و نظارت بر تعاونی های صنعت و معدن» نیز در نامه ای به بسته شدن کارخانه  تولیدی «درآسا» به نهادهای مرتبط گلایه و اعتراض کرده و یادآور شده: بستن این واحد تولیدی که برای بیش از 50 تن از زنان، شغل صنعتی ایجاد کرده است، موجب زیان مادی و معنوی می شود و از مقام های عالیه کشور خواستار رسیدگی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز