خبرگزاری کار ایران

مصوبات ۹ گانه ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت‌ها در شب عید

مصوبات ۹ گانه ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت‌ها در شب عید
کد خبر : ۴۶۰۶۱۸

رئیس ستاد تنظیم بازار گفت: شکر در بسته‌های کم‌هزینه ( پلاستیکی) ۱، ۳ و ۵ کیلویی با قیمت بسته‌بندی ۹۰۰ و ۱۰۰۰ گرمی به ترتیب ۲۹۵۰ و ۳۲۰۰ تومان بدون سود عمده و خرده‌فروشی در شبکه‌های توزیع و فروشگاههای زنجیره‌ای عرضه شود.

به گزارش ایلنا، در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت ها در ایام پایانی سال تصمیمات متعددی برای کاهش تعرفه واردات و عرضه کالاهای اساسی و ضروری مانند مرکبات و موز شکر، کره، برنج و گوشت  توسط دولت برای تنظیم بازار مطرح شد.

در این نشست علاوه بر اعلام تسهیل شرایط واردات برخی از محصولات مورد نیاز اعلام شده است کالای مانند شکر که در ماه های گذشته با افزایش قیمت قابل ملاحظه‌ای و یک باره‌ای مواجه شده بود، با قیمت مصوب و بدون در نظر گرفته شدن سود خرده فروش و عمده فروشی توسط شرکت بازرگانی دولتی در سطح خرده فروشی ها مورد نظر صنفی و فروشگاه های زنجیره‌ای توزیع شود.

شرح نامه محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس ستاد تنظیم بازار به اعضای ستاد هدفمندی یارانه‌ها و کارگروه تنظیم بازار به شرح زیر است:

با استناد به بخش نامه های معاون اول رئیس جمهور که با توجه به اختیارات تبصره 3 قانون اصلاح قانون تعزیرات حکومتی مصوب 1373 صادر شده است و با توجه به تاکید ریاست محترم جمهور در جلسه مورخ 95/10/26 هیئت محترم وزیران جلسه فوق‌العاده کارگروه تنظیم بازار دوشنبه مورخ 95/10/27 تشکیل و مقرر گردید:

1-توزیع گوشت گرم گوسفندی (لاشه)‌ و گوشت منجمد گوساله توسط شرکت پشتیبانی امور دام تا رسیدن قیمت‌ها به سطح سال گذشته تداوم یابد و علاوه بر توزیع در میادین میوه و تره‌بار در فرودشگاههای عرضه مستقیم (ملاصدرا، کمیل و ...) و واحدهای صنفی منتخب تسری یابد.

1-1- سازمان دامپزشکی و سایر دستگاههای اجرایی ذیربط تسریع لازم در انجام تشریفات قانونی واردات اعمال نمایند.

1-2- با توجه به کاهش تعرفه واردات هماهنگی لازم با واردکنندگان عمده جهت واردات گوشت قرمز مورد نیاز و افزایش میزان توزیع با مراکز واردات عمده مصرف اقدام نمایند.

2-2- با توجه به کاهش تعرفه به حذف مابه‌التفاوت برنج موجودی برنج بازرگانی دولتی با نرخ مصوب بدون محدودیت از طریق شبکه‌های فروشگاههای زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف کارمندی و کارگری به همراه با سبد کالایی وزارت رفاه توزیع گردد (هندی 3800 تومان،‌ اروگوئه 2600 تومان و سایر 2000 تومان)‌.

3-3- کره : هماهنگی لازم با واردکنندگان عمده و واحدهای بسته‌بندی کره جهت عرضه فوری موجودی کره در قالب بسته‌های 50 و 100 گرمی با قیمت 1500 و 2900 تومان به عمل آید.

1-3- شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت 5 هزار تن کره وارد و با قیمت تمام شده و بسته‌بندی توزیع نماید.

1-4 - علاوه بر عرضه شکر از طریق بورس واحدهای صنعتی در اسرع وقت شکر در بسته‌های کم‌هزینه ( پلاستیکی) 1، 3 و 5 کیلویی با قیمت مصوب بدون سود عمده و خرده‌فروشی در شبکه‌های توزیع و فروشگاههای زنجیره‌ای عرضه شود. (بسته‌بندی 900 و 1000 گرمی به ترتیب 2950 و 3200 تومان) 

شرکت بازرگانی دولتی ایران مکلف است نسبت به بسته‌بندی شکر سفید به ذخایر با رعایت نرخ‌های مصوب و عرضه آنها در شبکه‌های منتخب اقدام نماید.

5- پرتقال، نارنگی و موز: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به کاهش تعرفه نارنگی، پرتقال و موز برنامه‌‌ریزیهای لازم جهت تامین این اقلام طبق دستورالعمل با تامین 100 هزار تن مرکبات علاوه بر تعهد شدید داخلی قبلی بر اساس مصوبات تنظیم بازار اقدام و در ایام نوروز با نرخ مصوب توزیع نماید.

6- سازمان برنامه و بودجه کشور تسهیلات مورد نیاز خرید و ذخیره‌سازی اقلام فوق را با اولویت تامین نماید.

1.6 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تسهیلات مورد نیاز دستگاههای مباشر را بدون فوت وقت تامین نمایند. دستورالعمل عملیاتی هر بند و اصلاحات آن مستقیما توسط معاونین ذیربط حسب مورد در وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت معدن  و تجارت تهیه و پس از تایید دبیرخانه تنظیم بازار مورد عمل قرار گیرد.

7- اعمال نظارت دقیق بر بازار در همه اقلام 61 گانه لیست مورد پایش از جمله اقلام فوق در همه مراحل تامین و توزیع از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان انجام گرفته و گزارشات آن به موقع به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ارسال می‌گردد.

1.7 دستورالعمل عملیاتی هر بند و اصلاحات آن مستقیما توسط معاونین ذیربط حسب مورد دو وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت تهیه و پس از تایید دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار مورد عمل قرار گیرد.

8- به منظور رصد و نظارت در اجرای این تصمیمات جلسات کارگروه ویژه با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، دبیر کارگروه تنظیم بازار، مدیر عامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و حسب مورد اعضای مدعو روزانه تشکیل و نتایج آن به اینجانب منعکس گردد.

9- وزارت صنعت، معدن و تجارت با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با مباشرت اتاق اصناف ایران در سراسر کشور نسبت به برقراری نمایشگاههای بهاره فروش به عرضه مستقیم کالا اقدام نماید.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز