دو مزیت بانکداری الکترونیک برای سیستم بانکی کشور
مدیرعامل بانک ملت گفت: رواج بانکداری الکترونیک دو مزیت مهم برای سیستم بانکی کشور دارد در درجه نخست این امر عاملی برای سهولت در ارائه خدمات و نقل و انتقال وجوه است ودیگر آنکه فضای جدیدی برای ارائه خدمات توسط بانکها ایجاد می کند.
به گزارش ایلنا به نقل ستاد خبری ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، هادی اخلاقی درباره استفاده از بانکداری الکترونیک در کشور، افزود: از حدود 10 سال پیش متولیان سیستم بانکی تصمیم گرفتند تا بانکداری سنتی را با استفاده از فناوری روز دنیا به بانکداری الکترونیک تغییر دهند که این روند با استفاده از دستگاههای کارتخوان آغاز و با استفاده از دستگاههای خودپرداز و کش لسها (خودپرداز غیرنقدی)، موبایل بانکها و هر ابزاری که امکان ارائه خدمات حضوری را فراهم کند، ادامه یافت.
اخلاقی با بیان اینکه گسترش اینگونه خدمات دارای مزایایی برای سیستم بانکی کشور است، گفت: سهولت در دریافت، نقل و انتقال وجوه و دسترسی به خدمات از جمله مزایای این سیستم است زیرا در گذشته مشتریان بانکی مجبور بودند برای انجام خدمات بانکی، چندین بار به شعب مراجعه کنند اما هم اکنون حتی نیاز به یک بار مراجعه به بانک نیست. علاوه براین استفاده از خدمات بانکی به صورت الکترونیک در کاهش هزینهها هم تاثیرگذار بود که این موضوع تاثیر چشمگیری بر اقتصاد کشور خواهد داشت.
مدیرعامل بانک ملت درباره دیگر مزیتهای استفاده از این سیستم، اظهار داشت:همچنین انتقال برخی خدمات بانکی به فضای مجازی و خروج برخی خدمات بانکی به فضایی غیر از شعب این امکان را فراهم کرد که بانکها فضای جدیدی را برای ارائه خدمات جدید داشته باشند ضمن اینکه کمک خوبی به تخصصی تر شدن بانکها خواهد کرد.
وی درباره جایگاه بانکداری الکترونیک در نظام بانکی کشور، گفت: استفاده از بانکداری الکترونیک جایگاه ویژه ای در نظام بانکی دارد زیرا با کاهش قیمت ارائه خدمات تمامی بانکها جذب این سیستم خواهند شد و به همین دلیل عاملی برای رقابت میان بانکهای ارائه دهنده خدمات بانکداری الکترونیک خواهد بود.
یادآورمی شود، ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، ۱۳ و ۱۴ دی ماه ۹۵ توسط پژوهشکده پولی و بانکی در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار میشود.