خبرگزاری کار ایران

رستوران‌ها نباید از مشتری حق سرویس دریافت کنند

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس درباره دریافت حق سرویس از مشتریان توسط برخی رستوران‌ها اعلام کرد: به هیچ عنوان رستوران‌ها نباید بابت حق سرویس از مشتریان مبلغی دریافت کنند مگر اینکه مورد خاصی همچون ولیمه و جشن در میان باشد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف ایران؛ سید علی‌اصغر میرابراهیمی در مورد عملکرد رستوران‌ها در ایام نوروز عنوان کرد: هیچ تخلفی از ناحیه رستوران‌های دارای مجوز در ایام نوروز صورت نگرفته است. رستوران‌های تهران در ایام نوروز عملکرد خوبی داشتند و ما هیچ شکوائیه‌ای از وضعیت نامناسب رستوران‌ها دریافت نکردیم.

وی در واکنش به اظهارات رئیس سازمان تعزیرات درباره وضعیت اسفبار برخی رستوران‌ها و کشف مواد فاسد و سمی در آنها تصریح کرد: سازمان تعزیرات اشتباه لفظی می‌کند چون چلوکبابی، فست فودی و حلیم فروشی را به چشم رستوران می‌بیند و در صورت تخلف از ناحیه اینها، با عنوان رستوران آنها را مورد خطاب قرار می‌دهد ضمن اینکه بعضی از واحدهای متخلف، فاقد مجوز از اتحادیه هستند.

به گفته میرابراهیمی، هزار رستوران دارای جواز کسب و ۳۰۰ واحد دیگر نیز در صف انتظار و در حال اقدام برای کسب مجوز رستوران هستند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس از تعطیلی یک واحد تهیه غذا در منطقه نازی‌آباد تهران خبر داد و افزود: در منطقه نازی‌آباد یک واحد صنفی به علت کشف مواد سمی و فاسد پلمپ شده که این واحد صنفی، رستوران محسوب نمی‌شود و فاقد جواز از اتحادیه بوده است.

وی در مورد تعطیلی دو رستوران صاحب برند و معروف در تهران نیز گفت: یکی از این رستوران‌ها تحت نظارت حوزه شمیرانات است و به ما ارتباطی ندارد و دیگری هم در دسته چلوکبابی و چلوخورش جای دارد.

میرابراهیمی با بیان اینکه هیچ یک از رستوران‌های تهران در ایام نوروز پلمب نشده است، تاکید کرد: هیچ تخلفی از ناحیه رستوران‌های دارای مجوز در تهران در ایام نوروز صورت نگرفته است.

کد خبر : ۳۵۸۳۹۶