کاهش قیمت جهانی پوست؛ عامل گرانی گوشت قرمز در بازار داخلی
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش قیمت جهانی پوست گوسفند خبر داد.
علی اصغر ملکی-رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی- در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت قیمت گوشت قرمز در بازار بیان داشت: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت در بازار کاهش قیمت جهانی پوست است؛ زمانی که تولیدکننده پوست را به قیمت بهتری بفروشد از اصل قیمت فروش گوشت گوسفند کسر می کند و با توجه به اینکه پوست در سال های گذشته به قیمت 30 تا 35 هزار تومان توسط کشتارگاه ها به فروش می رسید و در حال حاضر قیمت این محصول به 7 تا 8 هزار تومان رسیده و در انبارها مانده است در افزایش قیمت گوشت قرمز تاثیر گذار بوده است.
وی افزود:وقتی از دریافتی یک دامدار از فروش یک لاشه گوسفند 30 هزار تومان کم شود؛این میزان نزدیک به 3 هزار تومان در هر کیلو گوشت تاثیرگذار است
ملکی تاکید کرد: از طرفی با نزدیک شدن به پایان سال قیمت ها افزایش می یابد و دام هایی که برای تامین مصرف داخلی پیش بینی شده به اتمام رسیده است؛ از طرف دیگر قیمت علوفه در سال جاری گران بوده است و دامداران چون هزینه نگهداری دام زیاد بوده است؛ به ذبح و فروش دام روی آورده اند که این عوامل نیز در افزایش قیمت این محصول دخیل بوده است.
وی با اشاره به رفع تحریم ها در خصوص تاثیر این اتفاق بر دام و قیمت گوشت قرمز گفت: تحریم ها برداشته شد؛ اما نمی توان انتظار داشت به زودی موانع صادراتی حل شود،این کار نیاز به چند ماه زمان دارد و نمی توان به فوریت گفت این امر منجر به کاهش قیمت خواهد شد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازهدار را ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان اعلام کرد.