خبرگزاری کار ایران

عبدالناصر همتی:

زمین های نساجی قائمشهر به بانک ملی داده می شود

زمین های نساجی قائمشهر به بانک ملی داده می شود
کد خبر : ۳۱۲۷۲۴

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: به ازای بدهی کارخانه نساجی به بانک ملی، زمین این کارخانه واقع در شهر قائمشهر با قیمت گذاری کارشناسی به این بانک داده می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا ، عبدالناصر همتی در مراسم افتتاح پلمب ماشین آلات کارخانه نساجی مازندران واقع در قائمشهر گفت: پیش از این بانک ملی برای رفع مشکلات این واحد صنعتی بزرگ و مهم کشور و مازندران تلاش هایی را انجام داده است .

وی ادامه داد : حقوق و معوقات کارگران که معضل چندین ساله کارخانه نساجی مازندران به شمار می رفت با دستور مسئولان ارشد کشوری سال گذشته رفع و حقوق و معوقات پرداخت شد .

مدیر عامل بانک ملی ایران بدهی معوقه به بانک ملی را مشکل اصلی کارخانه نساجی مازندران برشمرد و گفت: این مشکل می تواند مانعی برای توسعه و پیشرفت کارخانه باشد .

وی ادامه داد: به ازای بدهی کارخانه نساجی به بانک ملی، زمین این کارخانه واقع در شهر قائمشهر با قیمت گذاری کارشناسی به این بانک داده می شود.

به گفته همتی با انجام این روند، مشکل مهم کارخانه نساجی مازندران رفع خواهد شد .

نخستین کارخانه نساجی مازندران در سال 1309 به عنوان یکی از صنایع بزرگ ایران فعالیت خود را در قائمشهر آغاز کرد و در گذشته نه چندان دور کارخانه های نساجی مازندران در قالب سه کارخانه بزرگ نساجی شماره یک، دو و سه هر کدام به تنهایی از صفر تا صد تولید پارچه شامل ریسندگی (تولید نخ از پنبه)، بافندگی، رنگرزی و عرضه آن به بازار را انجام می داد و در سراسر کشور شعبه های فروش پارچه داشت.

این کارخانه ها مانند بسیاری دیگر از برندهای ملی کشور از 10 تا 15 سال پیش رو به زوال رفت و یکی یکی قدرت تولید و رونق خود را از دست داد و سه کارخانه شماره یک ، دو و سه بتدریج دچار آنچنان رکودی شد که طی دو سال 90 و 91 به طور کامل تعطیل شد و کارگرانش خانه نشین شدند.

کارشناسان و مسئولان اقتصادی مازندران معتقدند که گرچه اجرای اصل 44 و خصوصی سازی ادارات و صنایع دولتی در واقع طرحی است برای افزایش کیفیت تولیدات، افزایش رقابت، افزایش سطح تولید و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر، اما از آنجا که نساجی قائمشهر که صنعتی دولتی و متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت بود، در فرآیند خصوصی سازی به اهل آن سپرده نشد و به تامین اجتماعی (یک نهاد دولتی دیگر)، بانک ها یا افراد غیرمتخصص در بخش خصوصی واگذار شد، این صنعت را بتدریج به ضعف، رکود و تعطیلی کشاند.

از دو سال پیش فعالیت کارخانه های تعطیل شده قائمشهر از سرگرفته شد و اکنون دو کارخانه شماره یک و سه تقریبا فعال شده و کارگران کارخانه شماره دو نیز به کارخانه شماره سه منتقل شده اند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز