محمدتقی صالحی در گفتگو با ایلنا:
مشکل اقتصاد کشور عدم شفافیت است
کاندیدای گروه خواستاران تحول گفت: مدیریت اقتصاد و برنامه های کلان اقتصادی کشور در دست بخش دولتی است و بخش خصوصی سالم مظلوم ترین نهاد در اقتصاد کشور بوده است.
محمدتقی صالحی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا گفت: زمانی که خواستاران تحول بحث اصلاح، تغییر و تحول را مطرح میکنند برای حل آن راهکارهای منطقی در نظر گرفتهاند و در این مسیر باید پیش از هر اقدامی یگدیگر را بشناسیم و هدف گذاریها را انجام دهیم.
وی توضیح داد: برای اصلاح کشور باید ساختار اقتصادی و مدیریتی اصلاح شود و این امر با وجود تشکلهایی که بتوانند با اهداف مشخص برنامه ریزی کنند و مطالبات خود را با دولتها و حاکمیتدر میان بگذارد و پیگیر آن باشند، امکانپذیر است.
این فعال بخش خصوصی تاکید کرد: سالم سازی در اقتصاد با خصوصی سازی اتفاق می افتد. یکی از معضلات ایران فساد دولتی و مدیریت در اقتصاد دولتی است و باید تلاش داشت که از کانال اختیارات اتاق اصلاحات را آغاز کرد. مدیریت اقتصاد و برنامه های کلان اقتصادی کشور در دست بخش دولتی است و بخش خصوصی مظلوم ترین نهاد در اقتصاد کشور بوده است.
صالحی گفت: اعضای جدید اتاق باید در اولین اقدام شفاف سازی را در اولویت اهداف خود قرار دهند و خروج اطلاعات از سیستم های حاکمیتی و دولتی را پیگیری کند تا اطلاعات در رسانه ها مطرح شود. مهمترین مشکل اقتصاد کشور عدم شفافیت و اقتصاد سیاه و خاکستری است .
این کاندیدا اتاق بازرگانی تصریح کرد: سیاستهای اقتصادی بعد از انقلاب یک اتاق بازرگانی دولتی ساخته است که کاملا تابع دولت است و منافع بخش خصوصی را در نظر نمیگیرد. برای حل این معضل باید روند حاکم بر اتاق تغییر کند و پارلمان بخش خصوصی نیازهای اقتصادی خود را مطرح کند و تلاش برای ایجاد زیر ساختهای مناسب داشته باشد.
این عضو گروه خواستاران تحول در پایان تاکید کرد: باید مشکلات بخش خصوصی را سازماندهی و دسته بندی کنیم و به عنوان مشاور سه قوه درخواست های خود را مطرح کنیم و مردم را در جریان بگذاریم، آن زمان می توانیم بگوییم موفق عمل کردهایم.