خبرگزاری کار ایران

تحریم‌ها علیه تهران تنها مسیر بشکه‌های نفت ایران را تغییر داد

تحریم‌ها علیه تهران تنها مسیر بشکه‌های نفت ایران را تغییر داد
کد خبر : ۱۵۶۷۶۸۶

مدیرعامل شورون اعلام کرد که تحریم‌های کنونی واشینگتن علیه تهران تنها مسیر صادرات محموله‌های نفتی ایران را تغییر داده است.

به گزارش ایلنا از خبرگزاری رویترز، مایکل ویرث در اندیشکده شورای آتلانتیک گفت: تحریم‌های کنونی ایالات متحده آمریکا علیه تهران واقعاً بشکه‌های ایران را از بازار دور نگه نداشته است، بلکه مسیر آنها را تغییر داده است.

وی افزود: این اوضاع درباره بسیاری از تحریم‌های اعمال‌شده صادق است، این محدودیت‌ها واقعاً عرضه را کاهش نداده و تنها مسیرهای عرضه را تغییر داده‌ استد.

مدیرعامل شورون گفت: شورون که تنها تولیدکننده آمریکایی نفت در میدان‌های نفتی ونزوئلاست، با تیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب ایالات متحده، درباره فعالیت‌هایش در این کشور مذاکره نکرده است.

صنعت نفت ونزوئلا از سال ۲۰۱۹ میلادی تحت تحریم‌های ایالات متحده بوده است. این محدودیت‌ها به‌منظور محدود کردن درآمد نفتی این کشور و مقابله با نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در واکنش به نتایج انتخابات سال ۲۰۱۸ و انتخابات مورد مناقشه سال ۲۰۲۴ در نظر گرفته شده است.

شورون از سال ۲۰۲۲ میلادی مجاز به صادرات نفت برای بازپرداخت سود سهام پرداخت‌نشده از شریکان سرمایه‌گذاری مشترک بوده است.

ویرث با بیان اینکه هدف از این تصمیم حمایت از سیاست ایالات متحده درباره ونزوئلا و فراهم کردن آینده بهتر برای این کشور است، گفت: ما تلاش داریم در ونزوئلا بمانیم و در عین حال با دولت آمریکا هم همکاری کنیم. از آنجا که شرکت‌های دیگر ونزوئلا را ترک کرده‌اند و با شرکت‌هایی از روسیه و چین جایگزین شده‌اند اگر بخواهیم از ونزوئلا خارج شویم، به احتمال زیاد حضورمان در آنجا به پایان می‌رسد و بدون شک این همان جایی است که ما با آنها درگیر هستیم.

کاهش محدودیت‌ها برای شورون و دیگر شرکت‌های نفتی، در زمان دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا انجام شد و مشخص نیست که سیاست دولت ترامپ در آینده چگونه خواهد بود.

ارسال محموله‌های نفتی از ونزوئلا به ایالات متحده از سوی شورون در ماه گذشته میلادی در قالب مجوز سال ۲۰۲۲ دولت بایدن، ۲۳۸ هزار بشکه در روز بوده است.

ویرث همچنین درباره ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا گفت: دولت در تلاش است پس از بزرگ‌ترین برداشت از ذخیره‌سازی‌ها در سال ۲۰۲۲ که به پایین‌ترین سطح خود در ۴۰ سال اخیر رسیده است، آنها را دوباره پر کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز