خبرگزاری کار ایران

دیسپاچینگ ملی آب شرب تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

دیسپاچینگ ملی آب شرب تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود
کد خبر : ۱۵۵۲۸۱۷

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری آبفای کشور در جمع مدیران آبفای استان لرستان گفت: با توجه به اینکه دیسپاچینگ ملی آب شرب در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود، استان لرستان تلاش کند تا به دوازده استان دیگر اضافه شود.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، علیرضا جزء قاسمی شامگاه سه‌شنبه در نشست با مدیرعامل و معاونین شرکت آب و فاضلاب استان و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای که در سالن جلسات شرکت آب و فاضلاب لرستان برگزار شد با اشاره به اینکه بیش از ۵۳ درصد منابع آب آشامیدنی کشور از منابع زیرزمینی تامین می‌شود که عدد خوبی نیست، اظهار کرد: در لرستان اما با توجه به اینکه عمده منابع آب استان از منابع زیرزمینی تامین می‌شود وضعیت مناسب نیست و باید از روش‌های جایگزین استفاده شود.

وی افزود:  مسئولان استان پیگیر این موضوع باشند، چرا که منابع آب سراب‌ها و  چشمه‌ها پایدار نیست و متأثر از تغییرات اقلیمی هستند.

معاون راهبری  و نظارت بر  بهره‌برداری آبفا کشور به رفع کدورت آب خرم‌‌آباد هم اشاره کرد و گفت:  کاهش کدورت آب خرم‌‌آباد از ۵۰  درصد  به  ۵ درصداتفاق خوبی است که جای تقدیر دارد.

جزءقاسمی با اشاره به اینکه تاسیسات حوزه آب و فاضلاب استان  وضع مناسبی داشتند، افزود: در حوزه حذف  مستقیم شبکه اتفاقات خوبی افتاده است و امیدواریم نقاط باقیمانده هم انجام شود.

وی در خصوص  پروژه‌های نیمه تمام آب و فاضلاب هم گفت: بسیاری از پروژه‌های آب و فاضلاب  بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و نیاز است هر چه سریع‌تر تکمیل شوند.

معاون راهبری  و نظارت بر  بهره‌برداری آبفا کشور با اشاره به اینکه در حوزه تله متری نیز کارهای خوبی انجام شده، اما نیاز است یکپارچه و تجمیع شود،گفت: با توجه به اینکه دیسپاچینگ ملی آب شرب در شرکت مهندسی تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود، استان تلاش کند تا به دوازده استان دیگر اضافه شود.

جزءقاسمی با تاکید بر مدیریت تقاضا خاطرنشان کرد: اصلاح شبکه توزیع، هوشمند سازی شبکه، شناسایی انشعاب‌های غیر مجاز، تعویض کنتور و فرهنگ سازی از راهکارهای مدیریت تقاضا است.

وی گفت در مدیریت تقاضا با هزینه کم می‌توان آب مناسبی ذخیره کنیم نکته‌ای که باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

معاون راهبری  و نظارت بر  بهره‌برداری آبفا کشور به اجرای پهنه بندی نیز اشاره کرد و افزود: وضعیت پهنه بندی در لرستان مناسب نیست و با توجه به آمار بالای حوادث اجرای پهنه بندی ضروری است.

جزءقاسمی به بهسازی تصفیه خانه فاضلاب خرم‌‌آباد نیزاشاره کرد و گفت: تصفیه خانه فاضلاب خرم‌‌آباد نیز به لحاظ فرایندی و هم  ظاهری نیاز به بهسازی و نوسازی دارد.

وی بر استفاده از پساب در صنعت برای مدیریت منابع آب در کشور و لرستان تاکید کرد و گفت: استفاده  شرکت پتروشیمی  خرم‌‌آباد و برخی از صنایع دیگر خرم‌‌آباد از پساب فاضلاب را دنبال کنید.

معاون راهبری  و نظارت بر  بهره‌برداری آبفا کشور بر جدا سازی انشعابات فضای سبز و استفاده از آب نامتعارف هم در فضای سبز شهری در لرستان به ویژه خرم‌‌آباد تاکید کرد.

جزءقاسمی در خصوص پروژه‌های عمرانی به ویژه پروژه‌های تصفیه‌خانه فاضلاب نیز توضیح داد: برای تکمیل تصفیه خانه‌های فاضلاب و نگهداری آنها  در استان باید به سمت سرمایه‌گذاری یا ماده یازده برویم.

این گزارش حاکی است علیرضا جزقاسمی معاون راهبری  و نظارت بر  بهره‌برداری آبفا کشور و علیرضا طباطبایی مدیرکل دفتر نظارت بهره برداری آب آبفای کشور همراه با مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از تاسیسات و پروژه های شرکت آب و فاضلاب استان  بازدید کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز