خبرگزاری کار ایران

یک مقام مسئول:

۸۷ درصد غذای کشور در داخل تولید می‌شود

 ۸۷ درصد غذای کشور در داخل تولید می‌شود
کد خبر : ۱۴۲۷۳۴۲

اولین رویداد تخصصی فناوری های نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی در صنایع تبدیلی و امنیت غذایی به میزبانی کشت و صنعت پرمون طب ایرانیان مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس تهران برگزار شد

به گزارش ایلنا، محمد جواد عسگری ریاست کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نسبت به ظرفیت های کشور در بخش کشاورزی گفت: در حوزه تنوع اقلیمی و آب و خاک این حوزه ها منحصربه فرد است اما مهم مبحث مدیریت مهم است.

عسگری به اهمیت امنیت غذایی و موضوع مرتبط با رویداد اشاره کرد و گفت: امنیت غذایی یکی از مباحث جدی جوامع بشری است و امروز هر ملتی در حوزه امنیت غذایی پیش نرود به طور یقین آسیب خواهد دید. خوشبختانه در بودجه ۱۴۰۳ و برنامه پنج ساله هفتم، مبحث امنیت غذایی را به صورت جدی دیده ایم و معتقدیم با وجود تولیدات بهتر و ارگانیک میتوانیم ارزآوری خوبی داشته باشیم و سلامت جامعه هم در پی دارد.

ریاست کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است اما متاسفانه ما کمتر توانستیم از ظرفیت ها به طور خلاقانه و هنرمندانه استفاده بهینه ببریم و این در حالی است که ۳۵درصد اشتغال را بخش کشاورزی به خود اختصاص داده است

کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: وزارت جهاد کشاورزی یکی از موفق‌ترین وزارت خانه هاست چرا که بیش از ۸۷ درصد غذای کشور در داخل تولید می‌شود.

ذوالفقاری ادامه داد: بیش از ۲۰ درصد اقتصاد کشور مربوط به بخش کشاورزی است، اما ۴ درصد بودجه به این بخش اختصاص می‌یابد.

این مقام مسئول با اشاره به شیوه‌های سیاست گذاری در بخش کشاورزی گفت: در بسیار از کشور‌های دنیا ۵۰ درصد درآمد کشاورزان از یارانه دولت است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی تصریح کرد: باید منابع در اختیار بخش کشاورزی افزایش یابد تا بتوانیم این بخش را نجات دهیم و به اصلاح پیرمردی نباشد.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی, نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این همایش خطاب به حضار به ارج نهادن به مقام کشاورز  اشاره کرد و افزود: ما بایستی در حوزه کشاورزی به کشاورز ارج نهیم و به داشته های آنان حرمت دهیم که به طور یقین برای ادامه کار این عزیزان بسیار مشوق خوبی است چرا که سفره و محصولات ما زحمات شبانه روزی کشاورزان عزیز است.

وی به موضوع مهم امینت غذایی این رویداد اشاره کرد و گفت: کشورهای اروپایی دقت نظر بالایی نسبت به امنیت غذایی دارند و این حساسیت و دقت نظر هم بارها در کلام مقام معظم رهبری به آن اشاره شده است.

وی تصریح کرد: باید امکانات به کشاورز داده شود و اگر کشاورز از امکانات خوب برخوردار شود محصول خوب هم حاصل می شود .

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: متولی باید آسیب و مشکل را ترمیم کند و از جوانان نخبه و مبتکر و شرکت های دانش بنیان استفاده و از خلاقیت ها و بالندگی ها صحبت شود.

خاطره استاد رضایی, رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران اظهار کرد: در حال حاضر بحث امنیت غذایی به عنوان یک مبحث مهم در حفظ سلامت خانواده، تامین معیشت و امنیت روانی همه افراد و خانوارها اثرگذار است و بی تردید حضور در این عرصه و رعایت استانداردهای غذایی از جمله ارکانی است که بانوان در آن نقش بسزایی دارند.

وی ادامه داد: زنان ما در عرصه‌های ملی و بین المللی خوش درخشیدند ولی حق مطلب در خصوص آنها ادا نشده است لذا امیدواریم این گونه نشست‌ها در جهت معرفی نخبگان و رشد بستر خانواده‌های با بصیرت و سلامت شکل بگیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز